Pozvánka do NIXSKI

Pozvánka do NIXSKI

Už jste slyšeli o skialpové a lyžařské speciálce v Hranicích na Moravě? Jsme firma s lyžařským srdcem na pravém místě. Nabídka kvalitního zboží, odborné poradenství a hlavně příjemný a ochotný personál, který je do lyží a fashion trendů zapálený stejně jako majitelé Jarda Zeman a Markéta Dostálová.

Hledáme, vymýšlíme, inovujeme, zlepšujeme a rozšiřujeme jak naše znalosti, tak i nabízené služby a prostředí prodejny.

Novinky v NIXSKI

Často probíraný covid-19 nás nezastavil, ale nakopl k vybudování půjčovny, kde si můžete vypůjčit vybavení jak krátkodobě, tak i na celou sezónu. Najdete u nás pro děti i dospělé: lyže, snowboardy, top modely lyží z aktuální sezóny, ale také skialpové a lavinové vybavení.
Pro lepší sportovní zážitky jsme pro vás rozšířili bootfittingové centrum o analýzu chodidel a přístroj pro 3D tvarování ortopedických vložek na míru Sidas Custom.
K lyžařským a skialpovým botám zakoupených v prodejně NIXSKI máte bootfitting i analýzu zdarma.
Skialpinisti si přijdou na své. Čeká je tu velká nabídka a přehledná prezentace skialpového a lavinového vybavení. Pro letošní sezónu jsme rozšířili portfolio značek o Black Crows, Ortovox, Martini, Scarpa, ATK, Scott, Movement, K2, BCA, Crazy, Fischer, Dynastar, Atomic, G3, Roxa a Kohla.

Skialp frčí

V loňské sezóně jsme pořádali 10 skialpových výletů a kurzů. Pro letošní sezónu pro vás opět plánujeme jednodenní i vícedenní výlety a kurzy. Ti z vás, kteří hledají klid a soukromí, si mohou zapůjčit skialpovou výbavu v naší půjčovně a vyrazit sami do přírody.

NIXSKI najdete na kraji Hranic na Moravě, necelý kilometr od dálnice mezi Olomoucí a Ostravou. Okolo se pasou ovce a pobíhá pes Brita.
Sjeďte z dálnice a přijďte se sami podívat na zhmotněný příběh Jardy Zemana a Markétky Dostálové. „Přijeďte s dětmi nakrmit ovce, pohladit si Britu, nebo jen na kafe.“
Více informací najdete na www.nixski.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: