Hlavní obsah

Kluci, držte mě! Reprezentant a bývalá hvězda Realu se sápala na rozhodčího

Kolumbijský záložník, hrající dlouhá léta za Real Madrid, se kterým získal mezi lety 2014 až 2020 řadu úspěchů, James Rodríguez neudržel v utkání katarské ligy, ve které aktuálně působí v týmu Al-Rayyan, nervy na uzdě. Spoluhráči ho museli držet, aby nevystartoval po rozhodčím, který mu předtím udělil žlutou kartu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

James Rodríguez je vyloučen po zuřivé hádce s rozhodčímVideo: sntv

 
Článek

Třicetiletý reprezentant neudržel v zápase s Al-Arabi nervy na uzdě. Na hranici soupeřova pokutového území byl faulován obráncem a oba dva zůstali po tvrdém střetu s bolestivými grimasami ležet na trávníku. Mezitím se mezi hráči obou týmů rozpoutala vášnivá diskuse. Rozhodčí Al Nabet poté nařídil pokutový kop.

Když Rodríguez vstal, chystal se k jeho zahrání, jenže k jeho velkému překvapení na něj rozhodčí vytasil žlutou kartu, což ho rozčílilo a chtěl si to se sudím okamžitě vyjasnit. Podle jeho temperamentního projevu by neskončilo jen u slovní výměny, proto okamžitě zasáhli jeho spoluhráči, kteří se jej snažili uklidnit.

On se jim však vytrhl a běžel za sudím. I tomu však spoluhráči stihli zabránit. Al Nabet to vyřešil po svém a ukázal mu druhou žlutou, respektive červenou kartu. Kolumbijec mu za to ironicky zatleskal, svlékl dres a odběhl ze hřiště. Je možné, že za své chování vyfasuje ještě dodatečný trest.

Foto: @TeamCRonaldo, Twitter

James Rodríguez (vpravo) s Cristianem Ronaldem během společného působení v Realu Madrid.

Al-Rayyan nakonec prohrál s Al-Arabi 1:2.

Reklama

Související témata: