Výherci tipovačky si užili večeři s hráči

3. 11. 2021
Klub | FOTO: Eliška Žídková, sfc.cz

Opava – V úterý se u partnera SFC, kterým je <a href="https://www.nase-hospoda.cz/" target="_blank">NAŠE HOSPODA U OPAVICE</a>, sešli vítězové tipovačky z utkání s Viktorií Žižkov s hráči i sportovním manažerem Slezského FC Jaroslavem Kolínkem a užili si společnou večeři.

Celé posezení trvalo přibližně dvě hodiny a neslo se ve velmi pohodové a uvolněné atmosféře.

„Byl to příjemně strávený večer. Věřím, že si všichni zúčastnění společnou večeři užili a budou na ni rádi vzpomínat. Velice mě potěšilo a zároveň obrovsky překvapilo, že jedni z výherců na tuto večeři vážili cestu až z Frymburku, což je vesnice, která se nachází na okraji Lipna. Za to bych jim rád vyseknul obrovskou poklonu,“ uvedl Jaroslav Kolínek.

„Bylo skvělé moct s kluky posedět a zeptat se na otázky ohledně fotbalu, ale i soukromí. Všichni jsme si na večeři pochutnali a na závěr si ještě pořídili společnou fotografii jako vzpomínku na tento nevšední zážitek,“ řekl jeden z fanoušků Jan Xenitidis.

Opavští příznivci se dočkali odpovědí na veškeré své otázky. Dotazy na fanoušky směřovali i zástupci klubu, kteří se ptali na jejich názory i podněty do budoucna.


sdílet