Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti

Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér už ví, kterou hrou by chtěl inspirovat filmové pokračování.

No dobrá, „strašidelnost“ je možná silné slovo, nicméně v nejnovějším traileru snímku Resident Evil: Raccoon City lze alespoň cítit nějaký hororový nádech. Je tu hororová ikonografie, hororové nazvučení a občas něco bafne. Ve starších trailerech snímek působil spíš jako béčková akce, kde byli do hlavních rolí obsazení cosplayeři. Tady možná nový filmový Resident Evil pořád nepůsobí jako kdovíjaké veledílo, nicméně alespoň už to začíná vypadat, že by film alespoň mohl mít nějakou atmosféru. Otázkou samozřejmě zůstává, zda se vlastnímu snímku víc blíží nový trailer, nebo ty starší.

Krom traileru byly zveřejněny také čtyři featuretty, jež se zaměřují na ústřední postavy. A i ty dávají alespoň nějakou určitou šanci, že by s hrdiny mohla být trošku sranda. Asi nejslabší dojem ve mně nechává Robbie Amell jako Chris Redfield. Amell občas není špatný (třeba v seriálu Věčnost/Upload), ale tady působí celkem prkenně, tak jak jej obvykle známe. Claire Redfield bude naopak v pohodě, protože Kaya Scodelario je prostě charismatická herečka. A její příběh o návratu do Raccoon bude zajímavější, přerod jejího bráchy v akčního hrdinu. Hannah John-Kamen v roli Jill Valentine dává svojí třaskavou energií vzpomenout na Michelle Rodriguez ze staršího zfilmování Resident Evilu. A Avan Jogia si to minimálně s raketometem jako Leon S. Kennedy užívá, takže snad to bude zábava i pro nás, pro diváky.

A pozor: Pokud se diváci bavit budou a snímek bude mít úspěch, tak už má režisér Johannes Roberts celkem jasno o tom, kam by chtěl sérii zavést dál. Ideálně by se podle vlastních slov chtěl inspirovat hrou Resident Evil 4. Má rád její mytologii a rád by představil další klíčové postavy. Čtvrtý díl hry se odehrává v malé vesničce ve Španělsku, namísto klasických zombie se setkáváme s lidmi ovládanými parazitem Las Plagas a hra klade docela velký důraz na okultní stránku. Klíčovou postavou je v příběhu Ada Wong, jež spolupracuje s Albertem Weskerem (toho potkáme už v Resident Evil: Raccoon City kde jej hraje Tom Hopper).

Raccoon City, kdysi vzkvétající domov farmaceutického giganta Umbrella Corporation, je teď umírajícím středozápadním městem. Exodus společnosti zanechal město jako pustinu. Pod povrchem vřelo velké zlo. Když je zlo uvolněno do světa, obyvatelé města se navždy změní a malá skupinka přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu o Umbrelle a přežila děsivou noc. Režie – Johannes Roberts. V hlavních rolích Hannah John-Kamen, Tom Hopper, Kaya Scodelario, Robbie Amell, Neal McDonough a Avan Jogia.

foto: Sony

Zdroje: SFX

Galerie: 5

Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City - Nový trailer konečně přidal na strašidelnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest