Účastnice z Love Islandu Nikol: Strávila jsem tři dny s Deppem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Účastnice z Love Islandu Nikol šokuje: Strávila jsem tři dny s Deppem!

S Deppem se Nikol seznámila v Karlových Varech.
S Deppem se Nikol seznámila v Karlových Varech. (Foto TV Nova, Instagram.com)

Jednou z krásek, která se v reality show Love Island rozhodla najít lásku, je i Nikol Treterová (21). Blondýnka s umělým poprsím a přifouknutými rty všechny šokovala přiznáním, že strávila tři dny po boku hollywoodské hvězdy Johnnyho Deppa (58) a skončila s ním na hotelovém pokoji!

Stalo se tak během letošního filmového festivalu v Karlových Varech, kde byl Johnny hlavním tahákem. „Byla jsem ve Varech s kamarádkami a byly jsme v klubu, kde jsme ho potkaly. Chtěly jsme se s ním vyfotit a on nás pozval na pokoj, protože na sebe nechtěl upozorňovat v klubu přede všemi,“ prozradila Nikol, jak »ulovila« světovou hvězdu.

„Povídali jsme si, dost jsme si rozuměli, a tak nás další večer pozval na večeři. Společně jsme takto strávili tři dny. Nic mezi námi neproběhlo, pouze jsme mu dělali společnost. Myslím, že Johnny je osobnost, která nemá zapotřebí podobné věci,“ dodala kráska, která v minulosti randila se zpěvákem Adamem Mišíkem (24).

Příjezd Johnnyho Deppa na filmová festival do Karlových Varů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
7. 11. 2021 • 21:20

Chudinka. Nema uz od festivalu jine tema, nez ze slapala ve Varech a oblazovala hvezdu. Vypatlana, hloupa ubozacka.

mord
7. 11. 2021 • 16:10

Bellmeku smudlo ubohá zase už blouznis. Tomu bys nestála ani za odplivnuti

-bello-
7. 11. 2021 • 13:31

Love Island neznám, ale s namazaným upoceným dědkem Deppem bych v jeho pokoji neztrácela ani minutu.Doby. kdy vypadal slušně jsou dávno pryč. Co teď točí nevím, ale nechávat na sebe čekat publikum, zatímco nasává a pak se nechat tou zemí hostit mi přijde na pár facek, kromě toho se choval, jak šašek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.