Serie A - souhrn 12. kola: Milánské derby nemá vítěze

05.11.2021, 22:44, aktualizováno 07.11.2021, 22:42
Komentáře a souhrny
Hakan Çalhanoğlu (© AFP)
Remízou 1:1 skončil šlágr dvanáctého kola mezi AC Milán a Interem. Benátky nad AS Řím nejprve vedly, pak i prohrávaly. Nakonec ale slaví velkolepou výhru. Juventus přetlačil Fiorentinu a bere tři body, které má i Lazio. Neapol naopak jen remizovala s Hellasem Verona...

AC Milán - Inter Milán 1:1

07.11.2021 20:45

Góly: 17. Stefan de Vrij (vl.) - 11. Hakan Çalhanoğlu (pen.)

Večerní "Derby della Madonnina" vítěze nepoznalo a AC Milán tak prováhal možnost jít do čela tabulky před Neapol. Inter se rychle dostal do vedení díky pokutovému kopu Hakana Çalhanoğlua, ale Rossoneri rychle odpověděli a Stephan De Vrij si pod Tomoriho tlakem vstřelil vlastní gól. Oba celky měly ještě několik příležitostí, včetně další penalty pro Inter, ale Tătărușanu předvedl vynikající zákrok. V samotném závěru poslal Saelemakers střelu do tyče a stav 1:1 se nezměnil.

Milánské derby nezůstalo dlouho bez branek, protože už v 9. minutě vyřešil Kessié situaci natolik nešikovně, že z toho Inter zahrával pokutový kop. Záložník z Pobřeží slonoviny zavedl balón do vlastní šestnáctky, v souboji zaklínil Çalhanoğlua a sudí měl o penaltě jasno. Verdikt, se kterým Rossoneri pochopitelně nesouhlasili, ještě posvětil VAR a dal Interu za pravdu. Sám postižený Çalhanoğlu se postavil ke značce a svému bývalému zaměstnavateli vstřelil vedoucí gól.

AC Milán s odpovědí dlouho neotálel. Tonali rozehrál standardku centrem na Tomoriho, ten sice balón netrefil, ale De Vrij ano a naneštěstí pro Inter do vlastní sítě - 1:1. Derby mělo svižné tempo, žádná taktická bitva se nekonala a další zajímavý moment přišel ve 25. minutě. Darmian dostal přihrávku do běhu, Ballo-Touré při bránění zaspal a pak nepochopitelně skluzem zavinil další pokutový kop. Çalhanoğlu se ke druhé penaltě nepostavil a přenechal ji Lautarovi Martínezovi. Argentinský útočník nekopl penaltu špatně, ale rumunský brankář Tătărușanu předvedl fantastický zákrok a udržel pro domácí nerozhodný stav.

Teprve po neproměněné Martínezově penaltě tempo hry trochu opadlo a až těsně před koncem prvního poločasu spálil dvě tutovky Inter. Nejprve odvrátil pohromu na brankové čáře Ballo-Touré a v nastaveném čase střílel Lautaro Martínez těsně vedle branky. Tătărușanu se jenom ohlédl a balón "vytěsnil" očima.

O přestávce sáhl ke změně jen Stefano Pioli a místo Balla-Tourého přišel do hry obránce Pierre Kalulu. Nerazzurri vstoupili do druhého poločasu lépe a AC se muselo bránit. A přicházely i šance. Po centru Perišiće pálil zblízka bez přípravy Çalhanoğlu a pokutovým územím Milána to jen zahučelo. Po změně stran se na obou stranách přitvrdilo a povzbudit trend přišel i chilský záložník Vidal, který nahradil zraněného Barellu.

V 72. minutě měl Inter stoprocentní šanci. Kjaer chyboval a po Džekově přihrávce selhal Vidal, když dvakrát trefil jen dobře postaveného obránce Kalulua. Rossoneri prakticky nebyli nebezpeční, až deset minut před koncem protáhl Handanoviće z volného přímého kopu Ibrahimović a chvíli na to přestřelil branku Bennacer.

V závěru zápasu byl zase aktivnější AC Milán a Saelemaekers dokonce trefil tyč a Kessié branku vůbec netrefil. Hlavní sudí přidal tři minuty nastaveného času a Inter měl ještě jednu dobrou možnost prostřednictvím standardní situace. Çalhanoğlův centr však odvrátil Ibrahimović a nic dalšího už se na San Siru nestalo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Salernitana Calcio 3:0

07.11.2021 18:00

Góly: 31. Ciro Immobile, 36. Pedro, 69. Luis Alberto

Na páté místo tabulky poskočilo Lazio. Římský celek doma splnil povinnost a nováčka Salernitanu porazil o tři góly. Náskok vytvořili do poločasu Ciro Immobile s Pedrem a po změně stran dal výsledku konečnou podobu Luis Alberto.

Salernitana se mohla vymanit ze sestupového pásma, ale potřebovala na Stadio Olimpico zvítězit a to zrovna není lehký úkol. Zvláště, když se nováček Serie A stále hledá. Oba celky se potkaly poprvé od roku 1999.

Začátek zápasu se nesl v poklidném tempu. Až ve 26. minutě nebezpečně vypálil Milinković-Savić a Belec musel vyrážet. Lazio se rázem dostalo do tempa a o pět minut později poprvé udeřilo. Pedro prodloužil balón k Immobilemu a obávaný kanonýr se nemýlil. Salernitana přestala stíhat a za dalších pět minut už prohrávala o dvě branky. Pedro se tentokrát rozhodl nepřihrávat a naopak zakončit na branku, což udělal dobře. Belec na jeho přesnou ránu nedosáhl. Maurizio Sarri mohl být s průběhem prvního poločasu spokojen. Lazio vlastně v poklidu vedlo 2:0 a přitom nemuselo vyvinout kdovíjakou snahu.

Salernitana potřebovala zareagovat a o přestávce stáhla Simyho a nahradila jej Djurićem. Tempo hry ale výrazně zaostávalo za prvním poločasem. Bylo to dáno zejména domácím týmem, který se rozhodl ubrat na aktivitě a jen kontrolovat průběh hry.

V 67. minutě Lazio nepohlídalo Francka Ribéryho, který se rozhodl prosadit individuální akcí, ovšem jeho rána skončila na tyči. Lazio zbystřilo a raději výsledek pojistilo třetím gólem. Ten přišel vzápětí, když si Felipe Anderson všiml úplně volného Luise Alberta, adresoval mu přihrávku a Španěl křižnou ranou zvýšil na 3:0.

Utkání bylo rozhodnuto a do konce ještě zbývala něco málo přes dvacet minut. Lazio si tříbrankový náskok pohlídalo a poskočilo na páté místo, Salernitana je předposlední.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Hellas Verona 1:1

07.11.2021 18:00

Góly: 18. Giovanni Di Lorenzo - 13. Giovanni Simeone

Neapol podruhé v ročníku ztratila body a pokud dnes AC Milán zvládne večerní derby, bude se měnit lídr Serie A. Partenopei doma nezvládli duel s pobíječem obrů, Hellasem Verona, a rozdělili si s ním body.

Hellas podává poslední dobou velmi dobré výkony a z dříve hlavně defenzivně laděného týmu je zásluhou mladého střelce Giovanniho Simeoneho hodně nebezpečný soupeř. Dnes ale Hellas cestoval na horkou půdu prvního týmu tabulky, Neapole. Hellas se ale slavného soupeře ve formě nezalekl a růžky vystrkoval konstantně. Rrahmani vystavil stopku Caprarimu a Hellas zrychlil.

Ve 14. minutě šel zaslouženě do vedení. Skvělou akcí se blýskl Antonín Barák, který přešel přes obránce Ruie a naservíroval míč do vápna na Giovanniho Simeoneho. Argentinský útočník, kterému angažmá ve Veroně sedlo fantasticky, se prosadil a Hellas favorita překvapil.

Ofenzivní arsenal Neapole je ale natolik silný, že Partneopei trvalo jen chvíli prosadit se. Čtyři minuty poté, co se Hellas ujal vedení, dostal Fabian Ruíz krásnou nahrávkou do šance Giovanniho Di Lorenza, který zkusil své štěstí střelou z úhlu a dobře udělal! Míč totiž prošel pod rukama brankáře Lorenza Montipa.

Zápas nabídl hodně rychlé tempo, hra se přelévala ze strany na stranu, jenže šancí bylo pomálu. Jednu si na konec první půle nechal Victor Osimhen a brankář Montipò si ve 43. minutě musel hodně oddechnout. Mladý střelec totiž dokázal trefit tyč hostující brány!

Nigerijský útočník byl hodně aktivní taky po změně stran a třeba v 50. minutě si chvíli myslel, že svému týmu vybojoval penaltu. Sudí Marinelli ale nakonec ukázal, že se o faul nejednalo. Jinak Neapoli v útoku ale pořád chyběl moment překvapení, který by zaskočil dobře fungující hostující val. Vnést na hřiště jej měli střídající borci Lozano s Elmasem. Hrdinou Neapole se ale mohl stát Dries Mertens.

Ten sice dorazil na hřiště až v 86. minutě, ale v nastavení trefil ze standardky tyč veronské branky! Neapoli nepomohlo ani to, že Verona dohrávala bez dvou vyloučených hráčů. Z utkání vydřela jen bod.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 1:2

07.11.2021 15:00

Góly: 77. Morten Thorsby - 47. Mattias Svanberg, 78. Marko Arnautović

Fotbalisté Sampdorie prohloubili svojí výsledkovou krizi a zůstávají v sestupovém pásmu. Námořníci nestačili v neděli odpoledne na Boloňu, které podlehli 1:2. Za Rossoblu skórovali Mattias Svanberg a Marko Arnautović, zatímco jediný gól Dorie obstaral Morten Thorsby.

Sampdoria tak nevyhrála nad Boloňou pošesté v řadě a její situace je v Serii A na pováženou. Přitom jako první musel do akce Skorupski, který vyškrábl na rohový kop hlavičku Augella. Následně pálil za hranicí šestnáctky do tyče Askildsen a to muselo Sampdorii hodně mrzet.

Ke slovu se dostala i Boloňa a Barrowa na poslední chvíli odzbrojila domácí defenzíva. Ve 28. minutě zase nevyužil obrovskou šanci Arnautović, kterého vychytal Audero. Utkání mělo velmi dobré tempo a diváci na Luigi Ferraris viděli ofenzivní fotbal. Oba celky jakoby se předháněly v tom, kdo zahodí více příležitosti. Branka v prvním poločase nepadla a byla to určitě škoda.

Divákům to vynahradil druhý poločas. Hned po přestávce totiž vstřelil vedoucí gól Mattias Svanberg. Od Soriana dostal přesnou přihrávku a se Svanbergovou střelou z první nemohl Audero nic udělat.

Boloňa vedla a po hodině hry mohla zvýšit. Barrow zkoušel obstřelit Audera a bohužel pro hosty netrefil zařízení. Sampdoria sice tahala za kratší konec, ale čtvrthodinu před koncem se jí podařilo vyrovnat. Morten Thorsby se před brankou doklouzal k jemnému centru a srovnal na průběžných 1:1. Radost z vyrovnání však Námořníkům dlouho nevydržela a Boloňa si okamžitě vzala náskok zpátky. Po parádním pasu Svanberga se hlavou trefil Marko Arnautović.

Sampdoria ještě měla čas na odpověď, ovšem do šance se nedostala, zatímco Audero musel hasit další pokus Arnautoviće. Boloňa vyhrála v Janově zaslouženě a domácím prohloubila výsledkovou krizi.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Sassuolo 3:2

07.11.2021 15:00

Góly: 8. Gerard Deulofeu, 39. Davide Frattesi (vl.), 51. Beto - 15. Domenico Berardi, 28. Davide Frattesi

Domácí prožili v Dacia Aréně povedené odpoledne a nepříjemné Sassuolo porazili v pětibrankové přestřelce 3:2. Hosté sice ovládli statistiky držení balónu i počtu střel, ale v té nejdůležitější prohráli. Udine přišlo v závěru o vyloučeného Makenga.

Očekávalo se vyrovnané utkání a první poločas tomu dal za pravdu. Oba celky chtěly hrát ofenzivně a od první minuty se bylo na co dívat. Už v 8. minutě se poprvé měnilo skóre, když se uvnitř vápna dostal k dorážce španělský křídelník Deulofeu. Zebry se z vedení dlouho neradovaly a Sassuolo hned po sedmi minutách odpovědělo. Nedorozumění brankáře Silvestriho s obranou chladnokrevně potrestal Domenico Berardi - 1:1. Vzápětí stihla Udine další nepříjemnost a kvůli zranění musel střídat Arslan, novým mužem na hřišti se stal Makengo.

Oba celky se dál střídaly v zajímavých šancích. Consigli musel zasahovat po nebezpečném stříleném centru a na druhé straně Davide Frattesi poslal Sassuolo z povedené akce do vedení. Obrana Udinese vypadal z tempa a pro domácí bylo jediným štěstím, že v další akci stál Defrel v ofsajdu a branka neplatila.

Místo toho se hnulo skóre na straně domácích. Nahuel Molina se zdálky opřel do balónu a ten i s pomocí teče skončil v síti. Udinese mohlo ještě otočit, ale nadvakrát nepřekonalo brankáře Consigliho. První poločas se musel divákům líbit a v podobném duchu začala i druhá půle. V 51. minutě vstřelilo Udine třetí branku, když si ofsajdovou hranici pohlídal Beto.

Udinese dostalo postupně zápas pod svojí kontrolu a i když se Sassuolo snažilo, už se tolik do stoprocentních příležitostí nedostávalo. V 71. minutě střílel v dobré pozici nad Pereyra a Deulofea na poslední chvíli zastavila obrana Neroverdi. V závěru zápasu drama gradovalo, zvláště když uviděl červenou kartu domácí Jean-Victor Makengo. Sassuolu na využití přesilovky nezbývalo moc času, s nastavením to dělalo jen pár minut a to si Zebry pohlídaly.

Více informací k zápasu

Venezia FC - AS Řím 3:2

07.11.2021 12:30

Góly: 3. Mattia Caldara, 65. Mattia Aramu (pen.), 74. David Okereke - 43. Eldor Šomurodov, 45+2. Tammy Abraham

Hráči Benátek se postarali o velké překvapení, protože se v atraktivním utkání nenechali zlomit poločasovým stavem. Místo toho ukázali obrovskou chuť bojovat, což odneslo Mourinhovo AS. Hosté se sice snažili, ale nohy jim podrazila chaotická obrana spolu s tristním nakládáním s vlastními šancemi.

Římané nastoupili v Benátkách s novým rozestavením 3-4-1-2 a čekaly se velké věci. Utkání začalo hodně překvapivě. Už ve třetí minutě totiž domácí kopali standardku, kterou dnes výtečný Mattia Aramu poslal na zadní tyč. Tam využil nedůrazu hostující obrany Mattia Caldara, kterému se povedlo mezi dvěma stopery najít místo k zakončení a poslat míč mimo dosah brankáře Patrícia!

Hodně zajímavá událost se odehrála v sedmé minutě. Za dlouhým pasem spěchal Tammy Abraham, který se nechal Hapsem faulovat a sudí nařídil penaltu. Tu ale vzápětí odvolal pro Pellegriniho ofsajd! Tammy Abraham dnes hodně chtěl skórovat, aby napravil svou reputaci. Ve 27. minutě k tomu měl hodně blízko, jenže po velkém náporu AS trefil přízemní ranou jen vzdálenější tyč. Na opačné straně zakončil rychlý brejk jen těsně vedle David Okereke.

Římanům však na jedničku vyšel závěr poločasu. Nejprve ve 43. minutě sklepl Abraham míč pro Eldora Šomurodova, který se z dorážky nemýlil. A ještě větší radost musel José Mourinho mít ve druhé minutě nastavení, kdy si krásný pas Šomurodova našel Tammy Abraham, kterému se povedlo míč propasírovat přes Romera - 2:1 pro Vlky.

Těm ale vůbec nevyšla druhá půle. Tři minuty po změně stran obrovskou šanci AS odklidil Haps, který akrobaticky zastavil míč na brankové čáře. Po šanci Veretouta nejprve nemířil přesně Kiyine, jenže o pouhé dvě minuty později sudí Aureliano pískal prazvláštní kontakt Cristaneho s Caldarou a Mattia Aramu se z penalty nemýlil!

Na opačné straně odvedl velký kus práce Abraham, který přistrčil míč střídajícímu Pérezovi, jenže ten z pár metrů netrefil bránu. Abraham o chvíli později sám pálil těsně vedle brány a brzy ho to muselo mrzet dvojnásobně. Protože v následném protiútoku David Okereke nachytal obranu AS na švestkách, pohlídal si ofsajdovou lajnu a překonal i osamoceného Patrícia! A to ještě v samém závěru Okereke pálil jen do Patrícia a střídající Thomas Henry napálil břevno. Nakonec z toho bylo další obrovské zklamání pro Vlky, které teď nejspíš čeká pořádný pád tabulkou.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 1:2

06.11.2021 20:45

Góly: 27. João Pedro - 6. Mario Pašalić, 43. Duván Zapata

Zasloužené vítězství veze ze Sardinie Atalanta. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho byli po celé utkání výrazně lepším týmem a nakonec se i dvakrát prosadili, když v prvním poločase překonali brankáře Cragna chorvatský záložník Mario Pašalić a kolumbijský střelec Duván Zapata. Branku Cagliari měl na svědomí João Pedro.

Favorit utkání byl jasný. Atalanta sehrála v týdnu druhý díl zápasů s Manchesterem United a díky Cristianu Ronaldovi znovu přišla o vítězství. Tentokrát ale neprohrála a brala alespoň bod. Proti poslednímu Cagliari cílila jednoznačně na tři body a ty také po devadesáti minutách získala.

Pomohl jí začátek utkání, protože už v 6. minutě rozvlnil síť Mario Pašalić. Duván Zapata zády k brance přihrál Pašalićovi a jeho neomylná střela skončila v bráně. Atalanta byla i nadále lepší, ale poté co Zapata selhal v obrovské příležitosti, přišlo na druhé straně vyrovnání. Výborný pas předložil Godín a João Pedro chladnokrevně vstřelil svojí 65. branku v Serii A.

Atalanta se s vyrovnáním nesmířila a ještě před koncem poločasu se opět ujala vedení. Duván Zapata si převzal balón, rychle se s ním otočil a přesně zamířil - 2:1.

Cagliari začalo druhý poločas aktivněji a Bellanova ve velké šanci přestřelil. Byla to škoda, protože větší šanci už si Sardiňané nevytvořili. V 59. minutě se řešil zákrok na Pašaliće, po kterém Atalanta chtěla penaltu, ale protože záběry prohřešek neodhalily, pokračovalo se ve hře. Atalanta celkem bez problému kontrolovala hru a domácím už nic nedovolila.

Svěřenci trenéra Gasperiniho si pojistili čtvrté místo v tabulce, zatímco Cagliari zůstává s pouhými šesti body poslední.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 1:0

06.11.2021 18:00

Góly: 90+1. Juan Cuadrado

Moc nechybělo a Juventus by zaznamenal další bodovou ztrátu. Vyrovnaný souboj s Fiorentinou dokázal urvat až v nastaveném čase díky gólu Juana Cuadrada! "Stará dáma" tím využila čtvrthodinu trvající přesilovku po vyloučení Nikoly Milenkoviće.

Trenér domácích Max Allegri věděl, že duel s Fiorentinou bude náročný. Hosté letos hrají dobře a konečně se pohybují na příčkách zaručujících evropské poháry. Juventus v předchozích kolech poztrácel spoustu bodů a už nutně potřeboval zabrat.

Fiorentina začala v Turíně nebojácně a s domácími hrála vyrovnanou partii. Bohužel první poločas nepřinesl ani jednu vážnější šanci. Ofenziva "Staré dámy" vypadala bezradně, zatímco Viola alespoň vystrašila příznivce Bianconeri nepřesnou dělovkou Saponary. Diváci na Allianz Stadium ocenili borce v černo-bílém pískotem a Allegri měl o přestávce nad čím přemýšlet.

Do druhého poločasu už nenastoupil Alex Sandro, jehož nahradil Luca Pellegrini. Juventus si první šanci vytvořil až v 51. minutě, ale rána Álvara Moraty zpoza šestnáctky skončila vedle. Bohužel ani ve druhém poločase to nebyla žádná hitparáda.

Čtvrthodinu před koncem se Juventusu naskytla velká možnost utkání rozhodnout. Obránce Nikola Milenković fauloval Chiesu a sudí Sozza ho ocenil druhou žlutou kartou a tím pádem vyloučením. Aktivita Juventusu rázem vzrostla a jen o pár minut později orazítkoval Chiesa břevno! O chvíli později dokonce vstřelil gól Morata, ale díky ofsajdu neplatil.

Vypadalo to, že Fiorentina oslabení přežije, ovšem v nastaveném čase neubránila Juana Cuadrada, který zacvičil s Biraghim a z úhlu procpal balón do sítě. Terraciano si určitě mohl a měl vést lépe. Fiorentina měla na odpověď velmi málo času a navíc byla v početní nevýhodě. Juventus náskok udržel a alespoň výsledkově odčinil předchozí zaváhání.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Turín FC 1:0

06.11.2021 15:00

Góly: 58. Jacopo Sala

Nesmírně důležitého vítězství dosáhla Spezia Calcio, která doma udolala jedinou brankou FC Turín. Utkání nabídlo několik dobrých příležitostí, ovšem ujala se jen jedna. Rána Jacopa Saly skončila v síti a Turín na ni nedokázal zareagovat.

Spezia hraje o záchranu a zejména v domácích zápasech potřebuje získávat body. Proti Turínu nakonec získala všechny tři a nutno podotknout, že zaslouženě.

Domácí měli i první velkou šanci zápasu. Po přihrávce Gyasiho se zjevil před brankou Daniele Verde a pod tlakem obránců nedokázal přesně a účinně zakončit. Na druhé straně byl v ještě větší šanci Bremer a zblízka před prázdnou brankou poslal balón do břevna. Neuvěřitelná situace ještě měla pokračování, protože Turínští reklamovali ruku. Sudí Orsato se poradil s VARem a pokutový kop naštěstí pro domácí nenařídil.

V La Spezii se nehrál špatný fotbal a jen velká škoda, že se nepodařilo v prvním poločase vstřelit branku. Jak domácí, tak i hosté chtěli jednoznačně tři body, ale spalování stoprocentních příležitostí pokračovalo. V 51. minutě se chytal za hlavu Nzola, kterého vychytal Milinković-Savić.

O sedm minut později už to domácím vyšlo. Jacopo Sala se rozhodl nic nevymýšlet a z dobrých pětadvaceti metrů neomylně zakončil k tyči. Granata měla na vyrovnání ještě spoustu času, ale vytvářet šance se jí už nedařilo.

Spezia pozorně bránila a Turínu rychle ubíhal čas. Teprve v nastaveném čase si hosté vytvořili souvislejší tlak, jehož výsledkem byla nebezpečná střela Praeta a když pak Provedel chytil poslední možnost, mohl se svými spoluhráči oslavovat nejtěsnější vítězství.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Janov CFC 2:2

05.11.2021 20:45

Góly: 62. Federico Di Francesco (pen.), 72. Szymon Żurkowski - 13. Domenico Criscito, 89. Flavio Bianchi

Páteční předehrávka 12. kola Serie A nabídla až nečekaně gólovou přestřelku mezi Empoli a CFC Janov. To šlo brzy do vedení, ale konečnou remízu muselo vybojovat až pár minut před koncem.

Empoli šlo do domácího utkání proti Janovu v mnohem lepší náladě i pozici, ale přesto ho nečekalo nic snadného. O tom ho ostatně přesvědčila hned 10. minuta, protože právě tehdy se stal zlomový okamžik celé první půle. Sudí totiž postřehl hru rukou a pískal penaltu. Chvíli se sice u videa řešilo, jestli Fiamozzi náhodou nezasáhl míč rukou ještě před vápnem, ale nebylo tomu tak. Penalty má v Janově doživotně zamluvené kapitán Domenico Criscito a janovští dobře vědí proč - 1:0.

Empoli se s nepříznivým stavem utkání přirozeně nehodlalo smířit a posílalo za obranu Grifů jeden centr za druhým. Díky teči hostujícího obránce se po třiceti minutách dostal do výhody útočník Bandinelli, jenže jeho rána směřovala těsně nad!

Jinak toho první půle zas tak moc nenabídla. Po změně stran už to ale bylo lepší. Empoli se stále více tlačilo do koncovky a Janov měl stále větší potíže zastavovat jeho rychlé akce. Výraznější aktivita před bránou hostí byla zřejmě způsobena také nasazením útočníka Cutroneho, který začíná dostávat stále více prostoru.

Po hodině hry se Empoli konečně dočkalo. Źurkowski našel krásným pasem do vápna Federica Di Francesca, který míč zkrotil a neomylně zamířil! A s Grify bylo ještě hůř po dalších deseti minutách. Útočícího Szymona Źurkowského totiž nikdo nehlídal, tak se mladý Polák rozhodl pro střelu a ta po lehkém zaplavání zapadla přesně k tyči! Jenže tři body dnes Empoli nebyly přány. Pouhé dvě minuty před koncem totiž rozesmutnil domácí fandy Flavio Bianchi, jehož našel ve vápně Caicedo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol12102024:432
2.AC Milán12102026:1132
3.Inter Milán1274129:1325
4.Atalanta Bergamo1264222:1522
5.SS Lazio1263325:1921
6.AS Řím1261521:1519
7.ACF Fiorentina1260616:1418
8.Juventus FC1253416:1518
9.Bologna FC1253419:2318
10.Hellas Verona1244425:2116
11.Empoli FC1251618:2316
12.Turín FC1242615:1214
13.US Sassuolo1242617:1814
14.Udinese Calcio1235415:1814
15.Venezia FC1233611:1912
16.Spezia Calcio1232713:2611
17.Janov CFC1216517:249
18.UC Sampdoria1223715:259
19.Salernitana Calcio1221910:267
20.Cagliari Calcio1213813:266

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (154)

Přidat komentář
M11

Milenkovic nam to vyhral..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus jak jinak nez proti 10 a hovnem v nastaveni

Reagovat
Zark

beat hoven, pls...

Reagovat
BaggioRoberto

Jak ztohoven

Reagovat
Melchior

Pár poznatků:

• Záloha s Rabiotem... kopnout jeho i jeho mámu do prdele a zapomenout na to, že tu někdy někdo takový byl.

• De Ligt je stoper, na kterým musíme stavět a měl by hrát každý zápas. Prodat Demirala a nechat si Ruganiho, kterej bere o víc jak 1M€ ročně je provar desetiletí.

• Morata je odepsanej. Ten kluk dá 20 gólů za sezonu, ale z toho 17 z ofsajdu. Až se uzdraví Kean, musí se stát útočníkem č. 1.

• Naše výdaje jsou fakt astronomický. 170M€ na platy i bez Ronalda je příšerný číslo. A to třeba takový hráč jako Chiesa je v tabulce výše platů v Juve až na 20. místě!! Nechápu, jak Paraticiho mohl ještě někdo zaměstnat a že Nedvěd, i přes veškerý můj respekt k jeho osobě, je stále tam kde je..

• Dnes jsme vyhráli, ale radost z toho nemám. Nebylo tam nic a nebejt zkratu Milenkovice, Viola by možná odjela ze třemi body. V první půli nás dobře mleli.

Reagovat
10

amen

já bych z toho za normálních okolností radost taky neměl, ale pamatuju si moc dobře, jak nás rozhodčí s nima říznul minulou sezonu - https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Juventus/22-12-2020/moviola-juve-fiorentina-lapenna-male-3901904191507.shtml

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Neviem co predvadza Rabiot a Ramsey na treningoch ze je z nich Max tak odvareny. Miesto Moratu kludne aj Kaio, horsie to nebude.

Jedina nadej je v Januari ziskat 2-3 slusnych hracov.

Reagovat
10

Kaio pravidelně dokázal ukázat za pár minut víc, než Morata za celej zápas...ale tohle je celej Max, ona má svoje koně, který podrží za jakýkoliv situace, čím hůř hraje, tím jasnější má základ v příštím zápase. Jen aby ho náhodou nedostal pod tlak.

Reagovat
DelPiero137

Dufal som ze Max v tomto precitne (obzvlast po tej pauze). Taliansky treneri su v tomto otrasny a dost ich to limituje.

Reagovat
stuff

Reagovat
I*M

A tu penaltu Janova nikdo neokomentuje. Kdyby to bylo proti týmům (Juve, Inter, AC, AS), tak by tu bylo haló...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Sudí si snad delší dobu zapíská tak na vlakovém nádraží. Toto stáhnout do vápna na penaltu?? Asi naložil před zápasem, kurz na penaltu se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

https://www.transfermarkt.com/adrien-rabiot/leistungsdatendetails/spieler/182913/wettbewerb/IT1/saison/2021/verein/506

S Rabiotem na hřišti jsme v lize vyhráli 1 zápas. Včera i se Spezií jsme dali vítěznej gól po jeho vystřídání, naopak když měl koronavirus, měl Juventus nejvíc pozitivní sérii zápasů v týhle sezoně.

Někdo tak línej a nihilní jako Rabiot si přece nemůže vytvořit žádný protilátky, takže naděje žije. Jinak se ho totitž nezbavíme, protože čím hůř hraje, tím je pro Maxe nepostradatelnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle čísla musí bolet

Reagovat
DelPiero137

Ruga je docela chvalenu po vcerajsku, vam prisiel jeho vykon ok? Osobne suboje hlavne s Vlahovicom to bolo skor Judo. V LM by mu rozhodca piska 2 z 3 subojov.

Reagovat
danko10

Paradoxne sa mi zrovna po tomto zápase nechce úplne prepadať skepse, pretože dnes, podľa mňa, José postavil víťazný systém, konečne rešpektujúci skladbu toho tímu a aj jeho technické limity. To je rozhodne dobrá správa a posun, oproti tomu zmaru v posledných zápasoch. Dnes tomu najviac chýbala na ihrisku osobnosť, ktorá by dokázala udržať mládencov pokope mentálne.

Reagovat
Maritazzi

Já bych tomu možná věřil, kdyby po druhym golu neudělal to geniální střídání Kumbulla - Perez a rozhodil celou hru tak, že jsme nepřelezli půlku. Zaniolo nalevo taky bomba.

Reagovat
danko10

Ja si myslím, že vychádzal z predpokladu, že je treba alokovať väčšie zdroje do šírky ihriska, cez ktorú sme ich otvárali celý zápas. Podobne to vyriešil aj s Milánom, lenže dnes chýbal klasický ľavý bek už od začiatku, takže to skončilo Cristantem na stopérovi, čím prestal fungovať stred ihriska, takže hentí dvaja boli odpojení skôr, než vyšlo na plac. Ja viem, že zrovna Bryana väčšina fanúšikov slepo nenávidí, ale to na fakte, že je momentálne nenahraditeľný, nič nemení. Napríklad o superhviezde Pellegrinim by som to paradoxne nepovedal.

Rím vyhodí ďalšieho trénera. A čo ďalej?

Reagovat
Maritazzi

Já si myslím, že Cristante je jeden z nejlepších hráčů sezony a ty jeho občasný výpadky na tom nic nemění. Proto bych nerad, aby zase skončil v nějaký náhodný rotaci mezi zálohou a obranou a vyplňoval každej průser. A jako fajn, je super, že zareagoval, ale pro mě je to celý rozesraný od doby, kdy řekl, že má prakticky 12 hráčů.

Nemyslím si, že ho vyhodíme, nevidím ani nikoho, kdo by dával smysl. Spíš jen, že se dál budeme brodit v těhle sračkách. Snad to povedeme aspoň k nutnýmu posílení.

Reagovat
oli9

Venezia snad se zachrání

Reagovat
BaggioRoberto

Na livesportu pisou jestli Mourinhova hvezda nevyhasina. Ja bych rekl, ze ta vyhasina uz minimalne 6 let.

Reagovat
Talker

Vyhasíná od odchodu z Interu. Od té doby získal 2 velké trofeje za dekádu.

Reagovat
fenixLFC

ahojte taliani, nevie niekto kolko prosim stoja listky na cagliari? na nete to vidim len cez roznych prepredajcov a stranky, kde predpokaldam ze v tom budu mat vlastnu prirazku. ale ofiko listky by mali stat menej predpokladam, len sa neviem dohrabat k cene

Reagovat
CubONE

No oni hraju najblizsie doma az o tri tyzdne, takze preto tam asi ten zapas este nemaju, aj na Milan sa v lige spusta predaj dva tyzdne dopredu.

Na Atalantu teraz mali taketo ceny (Intero): https://www.cagliaricalcio.com/biglietteria/biglietti/cagliari-atalanta

Reagovat
fenixLFC

hm, to mi nenapadlo pozriet. ale super, dakujem

Reagovat
AngryPrd

Na Co ten debil Kessie myslel ked toto vymyslel? Polodebil jeden nech ide robit take chyby do ineho klubu

Reagovat
Savi

Půjde do Interu :-D

Reagovat
AngryPrd

Je mi jedno kde, nech tahne

Reagovat
Kaka14

Zase mu to vyšlo v dôležitom zápase ….. takto lacno darovat súperovi penaltu a netrafit prázdnu bránu a rozhodnúť derby na to treba fakt talent ….hádam si to dá ešte v hlave doporiadku a vráti sa k výkonom z predchádzajúcej sezony

Reagovat
AngryPrd

Pokial chce pokracovat v AC za podmienok, ktore mu klub ponuka tak v to dufam aj ja, lebo je to skvely hrac. Ale ak ma hlavu uz niekde v inom klube a ma pokracovat v takych chybach, nech radsej ide prec. Hrac, by mal byt vdacny kde je, klub sa buduje k uspechom, iba otazka casu. Ak odide iba kvoli peniazom bude lutovat ako vacsina podobne zmyslajucich hracov.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
bobis21

Střed vůbec nefungoval, až Bennacer to trochu zlepšil. Nejlepší dnes Rebic a Tomori, jinak nic moc.

Reagovat
LesyJePan

Konecne bude mat Leao na kridle konkurenciu aj ked tuto sezonu zatial hraje vyborne tak casto uplne nekoncentrovany a moc to berie na seba.

Reagovat
Nuno čomes

To je prostě špatně. Velká ztráta. 7 bodů na čelo je po dnešku dost. 80 minut jsme byli o parník jinde. Pak mohli i prohrát. Bohužel, jak to nepromítneš do skóre, tak ti to je k ničemu.

Líbil se mi Calhanoglu, Brozovic, Handanovic. Z AC nikdo

Reagovat
Nuno čomes

A hrál bych primárně LWB s Dimarcem. Je srovnatelný jak Perisic, navíc ten se už nezlepší a po sezóně stejně odejde gratis.

Reagovat
Nuno čomes

Vlastně choreo měli pěkné.

Reagovat
mojmira

80 minut o parník ok

Reagovat
Nuno čomes

Ano

Reagovat
mojmira

Dobře

Reagovat
Savi

Borec trochu mimo realitu

Reagovat
mojmira

Úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jestli těch 80 minut bylo o parník, tak by mě zajímalo co bylo posledních 15 minut, kdy skoro nevylezli z šestnáctky.

Reagovat
Savi

https://www.legaseriea.it/en/match-report-pdf/A/2021-22/UNICO/UNI/12/MILINT

Statisticky vyrovnané, nicméně se mi zdál Inter celkově herně trošičku lepší.

Reagovat
Eldarion

Zbytočne na neho reagovať je mimo a nič iné ako toxic hate na stranu AC/Juve tu od neho v komentároch ani neuvidíš.

Reagovat
FORZAMILAN

Je to dilino, ztrapňuje se tady týden co týden

Reagovat
smazaný uživatel

toho fetaka si nevsimaj ten je uz dlhsiu dobu mimo

Reagovat
Eldarion

Čakal som lepší výkon, škoda. Pod tlakom výhry bol Inter, čo sa im nepodarilo, takže malý win. Napoli ma najťažší los teraz, tak by bolo fajn sa osamostatniť na čele.

Reagovat
Mihal

Myslis ze to stastie vydrzi az do konca sezony?

Reagovat
Eldarion

Buďte radi za tie darované penalty a aspoň bod

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mihal

Ok ako povies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Fňůůůů

Reagovat
Milan.B

To modrocierne fnukanie nikdy neomrzi

Reagovat
Panděvova ofina

Brečím, protože jsme nevyhrali, ale to co jsem viděl na hřišti mě do jisté míry uklidnilo. Viděl jsem hurá fotbal bez jakehokoliv náznaku taktiky a koncepce s 39ti letym útočníkem, který asi jako jediný z týmu uměl zklidnit hru a vypadal jakože ví, co se po něm chce.

U nás jsem viděl zápal pro hru, bojovný a dobrý týmový výkon. Bohužel Achillova pata je u nás dlouhodobě efektivita a na tu jsme dnes také doplatili.

Reagovat
Milan.B

Nam to staci

Reagovat
smazaný uživatel

presne, na Inter staci aj vykon podobny treningu a to ich este na konci zachranila tyc a lavy Kessie ktory zrejme podal na neprehru Interu

Reagovat
Panděvova ofina

Já jsem po včerejšku klidný. Chtěl jsem vidět herní projev týmu, který má nad námi bodový náskok

Reagovat
Eldarion

Ešteže tímy hrajú rovnako dobre/zle každé kolo z 38.

Reagovat
Panděvova ofina

Spíš mě zajímal herní progres, nebo náznaky taktického zlepšení

Reagovat
Milan.B

Aj ja som kludny, uvidime po dalsich 10 kolach... Mozne je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

zapas proti Interu by som prirovnal k tym slabsim zo strany AC. Ak by na vas nabehli tak ako proti Atalante alebo AS boli by ste vybaveny uz o polcase...

Reagovat
CubONE

To si videl len jeden zapas, ked tvrdis, ze Milan nema ziadnu koncepciou a taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Až na poslední 15 min Inter jasně lepší... sice sem to čekal ale ne zas tak o moc...od té doby co hraje Krunic je to špatné...nechci to na něj házet víceméně proti němu nic nemám, když se správně použije ale on do takových zápasu od začátku prostě nepatří...Ale teď při těch absencích Pioliho chápu...Toureho poslat ihned zpátky do Afriky to je nejhorší fotbalista jakého sem viděl za poslední dobu...bod zlatý

MILAN PER SEMPRE!!

Reagovat
maras93

Reagovat
CubONE

Po tom priebehu bod zasluzeny, Inter mohol dat goly skor, my na konci. Ballo-Toure hrozny, Kessie nerozmyslal pri tej prvej pencli. Na AM snad uz nabuduce Brahim a Messias sa dolieci, Krunic na to v tychto zapasoch nema, moze to hrat proti slabsim alebo na konci, ak treba branit.

Rebic mi strasne chybal.

Reagovat
maras93

Na Rebiče jsem se těšil. Hned jak přišel na hřiště, tak to bylo znát. Těšim se na něj v dalších zápasech.

Reagovat
Kaka14

aj mne Rebic chybal ...... skoda ze bol zraneny v dvojzapase proti Portu, mozno by sme mali viacej bodov v LM

Reagovat
maras93

Inter měl větší část zápasu převahu a několik nepříjemných situací, které mohly skončit golem. Naše 2 dárečky v podobě penalt ani nemá cenu rozebírat, obě byly jasné. Na základě průběhu zápasu jsem za bod rád, ikdyž ta střela Alexise by byla potěšující, kdyby tam spadla. Myslím, že Inter už by nestačil reagovat a mohlo by je to trochu psychicky semlít i do dalších zápasů.

Každopádně mě dost překvapilo jak zásadní vliv měl na Inter odchod Barelly. Naopak si myslím, že Džeko byl vepředu zbytečnej a Correa měl přijít ještě v době, kdy nás Inter motal. Ale nezlobim se, že tomu tak nebylo.

U nás se mi líbil Tomori, Sandro a Rebič. Nechápu, že nedostává přednost Kalulu před Tourém, pač ten je fakt šílenej. Kalulu byl mnohem lepší. Sandro mě letos fakt baví. Kdyby měl každej jeho zápal, tak věřím, že je dnešní výkon o něčem jiném. Krunič měl jít dřív a na jeho místo měl jít Brahim. Škoda. Doufám, že další zápas už bude na lávce, protože jediná dnes podařená věc byla, že nakopl Hakana.

Příští kolo proti Fiorentině nečekam opět nic lehkého, ale hráči se postupně vrací, tak doufám i ve zlepšený výkon.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza pre nás dobrá. Derby dobré, hral sa futbal, určite jedno z tých lepších. Pomaly sa dávame zdravotne do poriadku. Na ihrisko prišiel po mesiaci Rebic. Tím ožil a útočný prejav sa v zápase zmenil. Verím, že sa začneme teraz herne zdvíhať. Európa je už asi pasé, ale v sériiA sme nič nestratili. Do Vianoc dúfam v jednu skvelú jazdu. Forza Milan.

Reagovat
Csaplárova past

AS velke zklamani. Ja je tipoval na titul po uvodu sezony

Reagovat
Pipo123

Jedna žltú v derby

Reagovat
10

Doveriho nemám rád, ale pískal dobře, hned od začátku dal hráčům najevo, že rozhodně nebude pískat všechno a ty pak ani moc nezkoušeli. Díky tomu se na ten fotbal dalo i koukat.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
cresposuper

bolo citit, ze to ma pod kontrolou

Reagovat
10

Po tý kritice posledních kol tam určitě byla velká příprava od Rizzoliho a spol., škoda že tenhle trend nedokážou uhlídat a nastavit u všech zápasů a rozhodčích...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Včera pro mě nejlepší výkon rozhodčího za hodně dlouho dobu.

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera na jednu stranu ztracené dva body, zároveň to ale na konci zápasu dost hořelo a smrdělo gólem v naší síti. Mohli jsme se přiblížit, velká škoda, důležité bude po repre pauze porazit Neapol.

Velkým pozitivem je, že jsme byli po většinu zápasu lepší a AC nevypadalo jako tým na Scudetto. Buď se v průběhu sezony výrazně zlepší, nebo jim nebude už tolik přát štěstí jako doteď a začnou pravidelně ztrácet, stejně jako loni.

Naopak co se nepovedlo bylo střídání, hra se úplně rozpadla, ani jeden střídající hráč to nerozpohyboval, čekal jsem že Correa rozhodne a přitom snad nebyl u míče. Bez Barelly je záloha poloviční a to si myslím, že Vidal jako jediný náhradník včera alespoň něco málo předvedl. Snad ten problém nebude velký a na Neapol bude fit. Hakan i přes proměněnou penaltu nulový, nepoužitelný. Simone by na jeho post pod útočníky potřeboval někoho daleko kvalitnějšího, pohyblivějšího, co se nebojí tvořit, jako měl Alberta v Laziu nebo měl Gasp Gomeze. Tam vidím velkou slabinu, protože uprostřed zálohy máme kvalitní běhavé hráče a právě ta část dopředu nám chybí.

Letos je ten titul i přes odchod dvou velkých opor a s novým trenérem dost hratelný a věřím v něj.

Foarza Inter!

Reagovat
Shevchenko

Inter sice lepší, ale líbilo se mi jak jsme odehráli závěr zápasu, nebál bych se někdy hrát se třemi středními záložníky jako jsme dohrávali včera, ale ideálně ve složení Tonali, Kessie, Bennacer.

Reagovat
Yanek

AC je na dobré cestě - je potřeba dál skromně pracovat a tým skládat na pohyblivých, technických hráčích s charakterem. Žoldácké krysy odjakživa berou jiní. Věřím Maldinimu, že včera viděl co potřeboval. Všichni ví, že o titulu se v derby rozhoduje málokdy, a dokázal to i minulý rok.

Reagovat
Yanek

Jinak Bastoni ve dvaadvaceti hrál včera to, co se čekalo od Romagnoliho, ale nikdy se tam nedostal. Proto budu v pohodě s tím, když skončí taky. Tím pádem je celý kádr vyčištěný od doby temna a může se naplno rozjet nová kapitola, samozřejmě s Ibrou i v další sezoně.

Reagovat
lnterista

Já bych se na Ibru vybodl...to už je slepá ulička.

Reagovat
LesyJePan

Stale platny hrač ale co z toho ked vacsiu polovicu sezony premarodi …

Reagovat
Yanek

U něj to není jen o výkonech na hřišti, zvednul celý tým. Musí k němu přijít mladší hroťák a myslím, že to bude Belotti zadarmo.

Reagovat
zurix_new

tak to je hodně krátká/selektivní paměť teda

Reagovat
zurix_new

A to vůbec nepopírám, že se Hakan zachoval jako kokot, ale psát něco o žoldáckých krysách že je berou jiní, to je fakt solidní problém s pamětí

Reagovat
Nuno čomes

Navíc Hakan žádný srdcař není.

Reagovat
Pipo123

Tak ten Sarri vyzerá ako hotová vec, po včerajšku čítať rozhovory to bolo hodne teplé. Sarri vravel ako našiel skvelých fanúšikov, skvelého prezidenta, skvelého Tareho, skvelých hráčov. Tare vravel zase ako našiel skvelého trénera čo chce pracovať koncepčne a bla bla bla. Zaujímavé že borec ako Sarri dostane novú zmluvu po pár mesiacoch a chudák Inzaghi musel 2x čakať na koniec sezóny.

Reagovat
Kaka14

To je obraz tejto doby, nie je dôležité čo reálne spravíš v práci, ale ako vieš o tom porozprávať čo si spravil ….

Reagovat
smazaný uživatel

Sa mi paci ako tu poloretardovany fanusikovia Interu pisu o nejakom stasti pre AC a pri tom dostali darom 2 penalty a este aj mohli/mali prehrat nebyt (stastia AC ) tycky resp. hlupaka Kessieho, ktory nevie trafit prazdnu branu... Chcel by som ich vidiet ak by AC kopalo proti Interu 2 penalty, to by ich asi rozjebalo uplne...

Reagovat
snuff24

proč jsi tak zaslepený ? Vy jste jako nemali prohrát ? Chceš tvrdit, že Inter neměl šance a nebyl většinu zápasu lepší tým ? Proč jsi lhář co ti to přínáší dobrého ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nikto tu nepise, o nejakom stasti pre Inter, uz si to pochopil?

Reagovat
bobis21

https://www.legaseriea.it/en/match-report-pdf/A/2021-22/UNICO/UNI/12/MILINT

No statistiky něco takového neukazují. Inter byl lepší na konci 1. a na začátku 2. poločasu. AC bylo lepší na konci zápasu. Jinak holomajzna. Jestli chceš věřit tomu že úžasný Inter nevyhrál jen díky neuvěřitelnému štěstí soupeře tak si to klidně myslí, s takovým přístupem se totiž nikdy nezlepšíte

Reagovat
CubONE

Inac tieto reporty na oficialnej stranke su fakt super, nemam pocit, zeby ine ligy nieco take mali.

Reagovat
bobis21

Jsou top, zvlášť pro magora do statistiky jako jsem já

Reagovat
maras93

Velmi pěkné, díky za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Played Time - 50% Přitom mi připadalo, že to mělo slušné tempo.

Škoda, že tam nevedou i xG. Podle https://understat.com/league/Serie_A to bylo 1,16:2,35 (AC:Inter).

Reagovat
bobis21

Tak Inter měl 2 penalty, takže bez penalt by to xG bylo tak 0.5 ne? To teda moc nevypovídá o nějaké dominanci ...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, zároveň ta Kessieho šance podle mě zvedla xG AC Celkově ale dle xG jedete solidní nadplán, stejně tak loni (kde bylo podle tohoto nejlepší Juve).

Jsou to ale jen čísla

Reagovat
bobis21

To je teda spíš problém v interpretaci xG. Dobrý tým by právě měl mít výsledky lepší než xG a špatný tým horší.

Když budu já a Ronaldo střílet ze stejného místa, počítá se to za úplně stejně xG. Ale Ronaldo gól dá, já ne. Neznamená to že jsme stejně dobří protože máme stejné xG, ale právě rozdíl mezi xG a skutečností je ta ukázka kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou to ukazuje, kolik šancí si daný tým v zápasech vytvoří

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak hlavně, že si se tady minulej tejden oháněl spravedlností a teď tady píšeš, po tom, co ste tahali 80 minut za kratší provaz a měli dvě nebezpečný akce, za celej zápas, jak Inter měl prohrát...

jestli fanouškové Interu jsou poloretardovaný, tak ty si celoretardovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem aky zapas si pozeral synak, ale skus si to pozriet znova. A to poloretardovany pre teba neplati, kazdy tu vie ze ty si retard cely...

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě pane spravedlivý

já vim, že to pro mě neplatí, napsal si fanoušci Interu a to já nejsem, ty už ani nevíš co píšeš, sám se v těch tvejch pičovinách ztrácíš

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty si strasne hloupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

Cataldi v nominácii repre, som to hovoril, o rok vyhraje zlatú loptu

Reagovat
Lubinterista

Včera straceny dva body, penalta a střely do téměř odkryty brány se proste musi promenovat. Na druhy straně si musíme dat vlastence, aby ac melo aspoň boda.

Reagovat
PISTOLERO

Na druhou stranu jsme mohli na konci dostat a prohrát...Bod beru

Reagovat
Lubinterista

ale predtim už jsme měli dat 3-4. jasne, souhlas, každý zapas se nějak vyvíjí, mohli jsme na konci dostat, přesto to beru jako stratu

Reagovat
Lubinterista

ztratu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
LesyJePan

Na druhu stranu vam musi super podarovať aspoň dve penalty aby ste z toho vyťažili jeden gol.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Lubinterista

Ano, vždyť píšu, ze do téměř odkryty brány se to musí promenovat, plus dvě penalty to mělo být o 3 goly min

Reagovat
smazaný uživatel

owned

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zaslepeny kkt

Reagovat
Kruth

Fakt čumím jak tady pořád někdo nadává na AC, že mělo štěstí. Jo pánové, když tým není schopný trefit odkrytou bránu tak nenadávám soupeři, že má štěstí, ale že sem lopata která netrefí bránu. Zápas vypadal tak jak vypadat měl, protože Inter zkrátka favorit byl. AC poslední zápasy nehraje nějaký top, ale úspěšně se chytá každé šance urvat body.. Takže žádné překvapení. Oba milánské kluby mají výpadky, ale při vzájemném střetu má Inter prostě navrch. Ale nadávat AC že neprohrálo nebo že jsou před nima ? Nadávejte sami sobě :D

Reagovat
Kaka14

Reagovat
LesyJePan

AC ma stastie ze Inter je v efektivite nulovy

Reagovat
Nuno čomes

Já tak z hlavy si vzpomenu na jeden koment, kde někdo napsal, že má AC štěstí (ani už nevím kdo), naopak většina píše o tom, že jsme paliči a ztratili jsme kvůli neefektivitě.

Snad nebudete tento jeden koment všichni zas rok opakovat stejně jako to (dneska co druhý koment), že jste furt zranění

Reagovat
Kruth

dneska co druhý koment že jsme furt zranění ? no speciálně kvůli tobě jsem si to prošel celé znova. Jeden koment o zraněních a druhý o tom, že ibra je stále platný i když je polovičku sezony zraněný. Ok, takže tak max dva. Takže CO DRUHÝ koment..... Buď se nauč číst, počítat nebo si vem slovník a zkus vyhledat význam slova "každý" ve spojení s tím "druhým". Míš to v té hlavé trochu pomotané

Reagovat
Nuno čomes

Ano, nauč se cist a zapoj mozek. Pak se ti možná rozsvítí

Reagovat
Kruth

tak teď si mi to teda nandal, páni :D

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho, on je retardovany

Reagovat
LesyJePan

Odkaz curva sud Turkovi:

Curva Sud banner against Inter’s no. 20

“Courage is not scoring a penalty in the 10th minute but staying with your wife even when you are cu**ed”

Reagovat
Kaka14

Ja som rad za Hakana ako to vyriešil …. s platom čo mu dal Inter sa stal nepredajný a k tomu nevyrovnané výkony ktoré pôjdu este viac dole …. takze pre AC je to vyhra že nezabera miesto a financie, ktoré sa dajú lepšie použiť ….

Reagovat
BaggioRoberto

Naprostej souhlas, ma to jenom jednu chybu a to ze se neprivedl nikdo za nej.

Reagovat
Kaka14

To hej … čakal som tiež náhradu a nakoniec to nechali na Diazovi

Reagovat
maras93

Přišla velká posila v podobě Messiase

Reagovat
maras93

O tom se asi ani nemusíme bavit. Jeho odchod vnímám jako velký plus a nelituji ani trochu. Provokace směrem k fans se mi ale nelíbila.

Reagovat
Kaka14

Aj mna sklamal…. To len ukazuje jeho inteligenciu….stal sa z neho klasicky zoldak

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

je to klasicky vytrety turek

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Anglický Newcastle se stále rozhlíží po možných posilách. Nalákat se údajně pokusil i francouzského záložníka z Juvnetusu Adriena Rabiota. Ten však v případě odchodu z Turína preferuje věhlasnější klub. (getfootballnewsitaly.com)

Reagovat
smazaný uživatel

ten u vas dokonci zmluvu neboj, Ramsey detto...

Reagovat
LesyJePan

Podla Gazzetty Romagnoli poslal Raiolu du prdele a o zmluve bude vyjednavat s vedenim sam.

Reagovat
maras93

Raiola údajně ani není u AC vítán, což je super zpráva. Ideálně nikoho od něj nebrat.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

sa cudujem, ze vobec niekto s nim jedna. Samozrejme, ked peniaze neriesis (PSG, City) tak ti take prasa nevadi, zvysok by ho mali ignorovat a urobit s neho nazorny priklad

Reagovat
Kaka14

Presne tak

A Romagnoli sa ukázal ako mu na AC záleží, keď vyjednáva bez neho

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak asi zostane a predĺži, čo je super.

A čo Kessie? Chce 9m, dostal ponuku 6,5m

Za mňa nech ide preč...

Reagovat
maras93

V lednu ať odejde ještě za pár zlatých a stáhne se Adli z Francie + ideálně domluvit Kamaru z OM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele