Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čauky lidi, díl 42: Babiš vyřešil husí krizi a prásknul špínu na Petra Fialu

Premiér v podání skvělého imitátora Petra Jablonského si tentokrát v satirickém pondělním pořadu eXtra.cz Čauky lidi našel čas na to, aby se podělil o nejnovější informace o zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana. Neopomněl ani povykládat o státních vyznamenáních a koronavirových opatřeních.


Premiér ČR v podání imitátora Petra Jablonského tentokrát začal svůj nejnovější díl Čauky lidi zprávou, že sám vyřešil krizi s husami a v obchodech jich nyní bude dostatek, stejně jako tomu je ve Sněmovně.

Tématem nejnovějšího dílu byla samozřejmě i nová vláda a zdražení, za které už teď může sama, byť ještě nevládne. Premiér neopomněl ani odsoudit nestoudné chování Petra Fialy, který si i přes nárůst cen energií drze svítí u sebe v bytě. To by si Babiš nikdy nedovolil.

Premiér v pořadu neopomněl dále zmínit očkování malých dětí. Doposud je v Česku povolené od 12 let, Babiš ale spolu s Adamem Vojtěchem navrhují hranici výrazně snížit, a to tak, kam až to genetika dovolí. Více se dozvíte v nejnovějším díle Čauky lidi.

VŠECHNY DÍLY NAŠEHO GENIÁLNÍHO SATIRICKÉHO POŘADU ČAUKY LIDI NAJDETE ZDE.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy