Polský rozhlas spustil internetový kanál věnovaným hitům kapely ABBA, do DAB+ ho bohužel nepustil

10. listopad 2021

Polský veřejnoprávní rozhlas spustil před několika dny speciální webový stream, který je věnovaný hitům švédské kapely ABBA. Na platformě DAB+ se bohužel toto vysílání neobjevilo. Této pocty se naopak již před lety dočkala původně pouze dočasně plánovaná stanice PR Chopin s vážnou hudbou.

Vysílání nového internetového kanálu ABBA Non Stop je možné naladit online na webové stránce https://moje.polskieradio.pl/. Stream je k dispozici bez geoblokace a pustí si ho tak například i zájemci z České republiky nebo Slovenska. Webová stránka „Moje Polskie Radio“ umožňuje i poslech dalších stanic, které jsou k dispozici jak analogově, tak i digitálně, mj. Polskie Radio Dzieciom, Czwórka nebo Archeologia, která vysílá také pouze online.

Spuštění webového projektu ABBA Non Stop je reakcí Polského rozhlasu na vydání nového alba legendární švédské skupiny s názvem Voyage, kterého se fanoušci dočkali po neuvěřitelných čtyřiceti letech. Polskie Radio slibuje, že posluchači se budou moci naladit nejen na hity samotné kapely, ale i cover verze, tedy kultovní skladby od jiných umělců. Mezi jednotlivé písničky budou zařazeny i komentáře hudební redakce nebo recenzentů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související