Hlavní obsah

Boxerská válka! Végh čelí završení trilogie, do akce jde také Rytmus

Trnava

Fanoušci bojových sportů se mají na co těšit. Již 27. prosince letošního roku se bude konat první galavečer nové boxerské organizace Fight Night Challenge (FNC). V ringu se například představí vítěz zápasu století Attila Végh, rapper Patrik „Rytmus“ Vrbovský, Emanuel Newton nebo Gábor Boráros. Nyní je navíc známo i kompletní složení prvního turnaje.

Foto: Fight Night Challenge

Fight Night Challenge (FNC) zažije premiéru 27. prosince letošního roku.

Článek

Největší pozornost bezpochyby budí zápas mezi Attilou Véghem a Emanuelem Newtonem. Bude se jednat o třetí vzájemný zápas, přičemž bilance je momentálně rozhodná. Nyní se tak rozhodně o vítězi této „trilogie".

„Celý život jsem se věnoval bojovým sportům a stále jsem snil o tom, že si vyzkouším i boxerský ring. Bylo to v plánu již před dvěma lety, to ale přišla pandemie, kvůli které se zápas neuskutečnil. Teď jsem dostal možnost zápasit se soběrovným soupeřem, se kterým jsem měl už dva zápasy, takže 27. prosince se rozhodne, kdo je lepší," reagoval Végh na oznámený zápas s Emanuelem Newtonem.

Zápasy Fight Night Challenge (27. prosince 2021)
Attila Végh vs. Emanuel Newton
Patrik Rytmus Vrbovský vs. Gábor Boráros
Moloch vs. Laky Royal
Čis T vs. Frayer Flexking
Jakub Gazdík vs. Denis Farkaš
Michal Plesník vs. Erik Tlkanec

Domácí příznivce potěší také přítomnost šampiona první série Oktagon Výzvy Gábora Borárose. Ten si to v ringu rozdá s raperem Patrikem „Rytmusem" Vrbovský, který v boxu již jednou zápasil. V roce 2018 totiž v ostře sledovaném duelu prohrál s Otakarem „Marpem" Petřinou v šestém kole.

„Po zápase s Marpem neustále trénuju s profesionály. Jít do ringu je ten nejkrásnější pocit," uvedl Rytmus.

Z Oktagonu diváci poznají i Michala Plesníka, Denise Farkaše či Erika Tlkance. Představí se ovšem také barber Laky Royal, rapeři Čistychov, Moloch Vlavo nebo Fraxer Flexking.

Tuto unikátní výzvu organizuje agentura Evency ve spolupráci s klubem Spartakus Fight Gym, což slibuje velkolepou show, ale také zápasnickou profesionalitu. FNC totiž nebude pořádat ledajaké turnaje. Nejen, že se představí klasičtí zápasníci, ale také celý zástup celebrit z hudebního prostředí.

Na programu je série akcí. Každá z nich nabídne pět nebo šest unikátních duelů, které budou mít flexibilní pravidla.

Reklama