11. listopadu 2021 • 09:39

Attila Végh zpět v akci! Oktagon mění za ring, Boráros proti Rytmusovi

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký návrat vítěze „Zápasu století“. Zápasník Attila Végh se po dvou letech od triumfu nad Karlosem Vémolou v Oktagonu znovu představí fanouškům bojových sportů. Klec však vymění za ring. Bude totiž jednou z hvězd premiérového turnaje nové boxerské organizace Fight Night Challenge (FNC), který se uskuteční na Slovensku 27. prosince. A nebude jedinou známou tváří.



Attila Végh 9. listopadu 2019 tvrdým hákem uzemnil Karlose Vémolu, čímž vyhrál bitvu označenou jako „Zápas století“. Od té doby ale nezápasil. To se na konci roku změní. Pumukli, jak zní jeho přezdívka, tentokrát nenaběhne do oktagonu, ale do boxerského ringu, ve kterém se postaví Emanuelu Newtonovi. Dojde tak na souboj dvou bývalých šampionů Bellatoru.

„Celý život jsem dělal bojové sporty a snil jsem o tom, že si vyzkouším i boxerský ring. Už jsme to řešili před dvěma lety, ale přišla pandemie, kvůli které se zápas neuskutečnil. Teď jsem dostal šanci zápasit se sobě rovným soupeřem, se kterým jsem měl už dva zápasy, takže 27. prosince se rozhodne, kdo je lepší,“ uvedl Végh k zápasu s Newtonem.

Na turnaji FNC se objeví i další známá jména nejen ze světa bojových sportů, ale i oblasti celebrit. Mimo jiné si to populární MMA zápasník Gábor Boráros rozdá s rapperem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským. „Po zápase s Marpem (pozn. red. prohraném) neustále trénuji s profesionály. Jít do ringu je ten nekrásnější pocit,“ prohlásil Rytmus.

ZÁPASY FIGHT NIGHT CHALLENGE (27. prosinec)

Attila Végh vs. Emanuel Newton
Patrik „Rytmus” Vrbovský vs. Gábor Boráros
Moloch vs. Laky Royal
Čis T vs. Frayer Flexking
Jakub Gazdík vs. Denis Farkaš
Michal Plesník vs. Erik Tlkanec      

Rytmus po výhře Végha: Byl to můj první trenér na Slovensku. Byl by šampion, i kdyby prohrál
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud