Návrat Hrubešové do Slunečné s posilou: Na Kramára ve dvou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Návrat Hrubešové do Slunečné s posilou: Na Kramára ve dvou!

Maroš Kramár s vnukem jen zíral, jak se kaskadérka kácí. Na nohou lodičky a na kolenou chrániče...
Maroš Kramár s vnukem jen zíral, jak se kaskadérka kácí. Na nohou lodičky a na kolenou chrániče... (Foto FTV Prima)

Po neúspěchu s doktorem Vackem v podání Václava Knopa (72) hledá další cíl. Markéta Hrubešová (49) si jako milovnice snadného zisku Diana ve Slunečné vyhlédne rovnou Maroše Kramára (62) coby Johna Linharta.

A jde na to pěkně od lesa. Vymyslí opravdu emotivní lest. Nechá se před očima Maroše přepadnout. To by bylo, aby John nespolkl háček i s navijákem. „Diana během přepadení upadne. Štáb nechtěl nic riskovat, proto mě zastoupila kaskadérka. Přece jen by stačilo, abych si udělala něco málo s nohou, a natáčení by zůstalo stát,“ prozradila Markéta.

Markéta Hrubešová po dlouhé době u kadeřníka: Radikální proměna! Je z ní jiná žena

Video se připravuje ...

Divák nemá šanci poznat, že se nekácí ona. Zahrála jen dopad do trávy, ostatní zařídila dublérka. „Kdybych vám to neřekla, nepoznali byste, že to nejsem já,“ smála se. Jenže na některých fotkách je vidět, že Markéta měla tenisky, zatímco kaskadérka lodičky...

Rolí se Markéta dostala k práci s dětmi, protože postava Linharta je otcem i dědečkem zároveň. „Dětem se občas nechce, někdy jsou protivné, s tím se musí počítat. Když jsem krmila malou Haničku, jen jednou jsem se otočila na pana režiséra, který mi dával nějaké pokyny, a už to bylo. Přesnídávka skončila na mně. Kostymérky mě musely převléknout, oblečení vyprat a vysušit,“ dodala pobaveně.

Exkluzivně! Ukázka videoklipu Slunečná na Blesk.cz

Video se připravuje ...

Poprvé za milence

S Marošem Kramárem se Markéta zná dlouho, ale nikdy nebyli před kamerou za partnery. „Jsem moc ráda, že jsme se takto potkali,“ přiznává herečka. Bude se nyní okolo slovenské hvězdy motat dlouho a intenzivně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.