Nová antivirová rouška - model 2022, je tady.
Ilustrační foto: Pixabay

Nová antivirová rouška - model 2022, je tady.

12. 11. 2021

Dnešní dobu, která nám nasadila stejné označení na veřejnosti v podobě roušek, zná každý. Stačí se porozhlédnout kolem. Různé velikosti, barevné provedení, ale i výrobní typy použitelnosti. Antivirové, nano roušky, respirátory, ale co nato říkají naše ouška? Jedny sednou a netáhnou, druhé málem trhají uši, a nakonec celodenní hledání roušky po kapsách či v tašce, když je musíme nasadit. Ale tomu všemu je od ledna roku 2022 konec.

Je tu nová hygienická rouška ANTI 2022  Má neskonalé výhody. Budeme si podobni jak vejce vejci, nebudeme řešit, zda se pod ní na sebe smějeme, či vyplazujeme jazyk. Budeme mít stejný pohled na svět,  jelikož se bude nosit po celý den mimo domov. Její provedení nám umožní i bezproblémové snížení tělesné váhy, jelikož možnost se občerstvit bude jen ráno či večer v pohodlí domova.

Jen pro čtenáře I60 je možnost tuto roušku vidět před prodejem v akci. No řekněte sami, není to krásné praktické provedení? Sám jsem možnost ji vyzkoušet využil, až mi s toho šel zrak kolem.

 

20211107-120332-1.jpg

zdraví
Hodnocení:
(5.3 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.