Rozner pokračuje v čele a čistě, v zádech má taktéž nechybujícího Hansena

European Tour
Rozner pokračuje v čele a čistě, v zádech má taktéž nechybujícího Hansena

Francouzský golfista Antoine Rozner v průběhu dvou kol Dubai Championship upsal patnáct ran a bez jediné chyby turnaji vévodí. Jediný úder ztrácí taktéž bezchybný Joachim B. Hansen a Ital Francesco Laporta. 


Po dvou kolech v Dubaji si zcela bezchybně vedou Antoine Rozner a Joachim B. Hansen. Francouzský golfista nasázel patnáct birdie a do Moving day půjde z první pozice, Hansen ztrácí se čtrnácti birdie jedinou ránu.

Ve tříčlenném závěrečném flightu s nimi zítra půjde Francesco Laporta. Ten včera zapsal jednu chybu, na svém kontě má ale také eagle z pětiparové třináctky. Naprosto famózní druhou devítku dnes vyšvihl Fin Kalle Samooja.

Sedm birdie, žádná chyba a plnohodnotná šance hrát v Dubaji o titul. Ve dvouciferných červených číslech se nacházejí taktéž Angličané Fleetwood, Waring, Horsfield a Chesters, dále Bernd Wiesberger, Jihoafričan Dean Burmester a dalších 6 hráčů.

Rozhodně se neztratil ani Pádraig Harrington. Sympatický Ir před víkendem zapsal skóre -9 a podobně jako další je i on ve hře o titul. Cut byl nastaven na skóre -5, což se netýká Thomase Detryho, Rafy Cabrery-Bella, Alexandera Levyho, Thomase Björna, Eddieho Pepperella, Lucase Bjerregaarda či Nina Bertasia, který si tak na svůj první titul stále musí počkat.