Šok! Narodilo se dítě s 12 cm dlouhým ocasem

Přidat na Seznam.cz

Šok pro matku v Brazílii! Ve městě Fortaleza se narodilo znepokojivě zmutované dítě. Na ultrazvukových snímcích vypadal chlapec zcela normálně, ale když přišel na svět, naskytl se lékařům neuvěřitelný pohled. Dítě mělo obrovský ocas zakončený tajemnou koulí! Dítě muselo podstoupit operaci, při níž mu byl ocas odstraněn, píše deník The Sun. Co zjistila lékařská prohlídka?

Neuvěřitelné! V dětské nemocnici Alberta Sabina ve Fortaleze se narodilo dítě s dvanácticentimetrovým ocáskem. Zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že se narodí dítě s alarmující mutací. Při ultrazvukovém vyšetření nebylo zjištěno nic znepokojivého. Obavy vznikly během předčasného porodu. Malý Brazilec se narodil ve 35. měsíci těhotenství. Ale to byla jen špička ledovce. Když se chlapec narodil, naskytl se lékařům neuvěřitelný pohled. Dítě mělo obrovský ocas zakončený tajemnou koulí! Co to všechno znamenalo? Co zjistila lékařská prohlídka? Dítěti museli ocas odstranit a lékaři se pustili do zkoumání této úžasné části těla.

Lékařské vyšetření ukázalo, že se jedná o ocas, který kdysi v důsledku evoluce z lidského druhu vymizel, ale který se tomuto dítěti nějakým způsobem vrátil v důsledku záhadné genetické mutace. Ocas se skládal pouze z tkáně bez kostí a chrupavek, zatímco koule na konci ocasu obsahovala pouze tuk a pojivovou tkáň. Nyní bude moci dítě žít normální život a možná se nikdy nedozví, jak vypadalo v prvních dnech života.

Zdroj: The Sun