Společnost Discovery Life Sciences spustila obchod Discovery BIOstore™

NOVÝ DIGITÁLNÍ PROSTŘEDEK POSKYTUJE ZÁKAZNÍKŮM PŘÍSTUP K MILIONŮM KVALITNÍCH, ETICKY ODEBRANÝCH A CHARAKTERIZOVANÝCH BIOLOGICKÝCH VZORKŮ

Společnost Discovery Life Sciences™ (Discovery), Biospecimen and Biomarker Specialists™, dnes oznámila spuštění svého obchodu Discovery BIOstore™ na adrese www.discoverybiostore.com. Toto nové, přehledné online prostředí poskytne okamžitý přístup k zásobám milionů lidských biologických vzorků společnosti Discovery a umožní vědcům vytvářet inteligentnější studijní kohorty v rámci předklinického, translačního a klinického výzkumu a současně zkrátí časový horizont těchto projektů.

Základem obchodu Discovery BIOstore je nejrozsáhlejší světová sbírka kvalitních, eticky získaných a charakterizovaných biologických vzorků od zdravých i nemocných dárců. Největší světová biologická banka společnosti Discovery zahrnuje solidní nádory, tkáně, krev a krevní deriváty, biologické tekutiny, stěry, lidské buněčné produkty a spárované sady biologických vzorků. Díky přístupu k zásobám společnosti Discovery podle vlastních požadavků mohou vědci třídit a identifikovat biologické vzorky pomocí klíčových biomarkerů, skenovat a zvětšovat digitální histopatologické snímky a prohlížet klinické anamnézy a demografické charakteristiky pacientů, což jim umožní prvotní prověření a výběr biologických vzorků, které jsou vědecky nejrelevantnější a které mají potenciál posunout výzkum nových způsobů léčby a diagnostiky.

„Obchod Discovery BIOstore představuje mnohem více než jen online obchod s biologickými vzorky," říká Mike Musgnug, ředitel společnosti Discovery pro oblast příjmů. „Jedná se o zdroj biologických vzorků a biomarkerů, který je unikátní, přináší nové možnosti a podporuje potřeby výzkumy a vývoje v každé fázi a v každém měřítku. Pouze společnost Discovery dokáže jako specialista na biologické vzorky a biomarkery poskytnout tento přímý přístup k nejkomplexnější nabídce biologických vzorků s možností třídění společně s přístupem ke světovým laboratořím, které jsou certifikovány podle CLIA a vyhovují GCLP a poskytují služby v oblasti biomarkerů, na podporu výzkumně-vývojových programů v jakémkoli měřítku."

„Discovery nyní dokáže poskytovat kvalitním biologické vzorky zákazníkům na celém světě pouhým stiskem tlačítka," řekl k tomu Jay Scherer, provozní ředitel společnosti Discovery. „Významně jsme investovali do vybudování nekomplexnějšího, kompletního technologického řešení s přímým přístupem na podporu projektů zaměřených na oblasti onkologie, imunoonkologie, imunologie, infekčních onemocnění a buněčné a genové terapie. Obchod Discovery BIOstore a globální síť partnerských pracovišť Discovery Partners® Global Site Network jsou nejmocnější a uživatelsky nejkomfortnější zdroje pro online objednávku biologických vzorků nebo vytváření vysoce zacílených speciálních projektů globálního nákupu. Naším cílem je zůstat světovou jedničkou v oblasti inovace produktů a služeb, které našim zákazníkům přinášejí jedinečnou hodnotu."

O společnostech Discovery Life Sciences a HudsonAlpha Discovery

Společnost Discovery Life Sciences je specialistou na biologické vzorky a biomarkery a spojuje největší komerční zásoby biologických vzorků na světě a síť pro jejich získávání s předními laboratořemi poskytujícími služby v oblasti biomarkerů s cílem urychlit nové léčebné programy s podporou biomarkerů a doprovodných diagnostických programů pro léčbu rakoviny, infekčních onemocnění a dalších vzácných zdravotních problémů. Jsme předním poskytovatelem vysoce charakterizovaných lidských buněčných výchozích materiálů a odborných komplexních analytických služeb pro rozvoj výzkumu, vývoje a výrobních programů buněčné a genové terapie.

HudsonAlpha Discovery® je sekvenační a bioinformatická divize společnosti Discovery provozující celosvětově uznávanou servisní laboratoř, která využívá nejmodernější technologie v oblasti genomiky ke komplexní podpoře translačního a klinického výzkumu.

Díky špičkovým odborným znalostem a inovativnímu využití současných technologií tým společnosti Discovery úzce spolupracuje se zákazníky s cílem rychleji překonávat překážky a získávat výsledky pro rozhodování o zásadních otázkách výzkumu a vývoje nejrychleji na trhu. Jsme věda k vašim službám, Science at your Service™! Pro další informace navštivte stránky dls.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1685475/DLS_BioStore_Logo_01_Logo.jpg

Kontakt: discovery.communications@dls.com

Klíčová slova USA-věda-zdraví-firmy-Discovery Life Sciences

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Věda, vzdělávání a školství
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.