Pátého soutěžního večera populárního pořadu plného tance a noblesy se účastnilo sedm párů, kteří za doprovodu Moondance Orchestra Martina Kumžáka (55) předvedli valčík, chachu a jive na známé filmové písničky. Na konci vysílání však jeden z nich skončil. Sázkové kanceláře tipovaly, že by StarDance mohla opustit herečka Marika Šoposká (32), kterou si televizní diváci zamilovali coby Bibi v Ordinaci v růžové zahradě 2, zpěvák a kytarista Mirai Navrátil (29) či bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35), jíž tentokrát nedělal na tanečním parketu společnost Michal Necpál (34), ale kvůli zdravotním problémům ho nahradil jeho bratr Jakub, ze soutěže nakonec odchází právě - Marika Šoposká.

Tato dvojice zatančila na veselou píseň z animovaného filmu Planeta 51 a získali celkem 32 bodů od poroty. Těm se přitom jejich výkon líbil. Jan Tománek (50) například prohlásil: „Ty výkony až do dnešního výkonu byly nervózní a byla tam nejistota. Ale já viděl, že to tam je. A dneska jste to odšpuntovala!“ Pochválil i výbornou techniku. K postupu do dalšího kola to však nestačilo a diváci měli jasno, že tento hvězdný pár už dál nepošlou. Neposlali jim dostatek svých hlasů, a tak se sympatická Šoposká musela se StarDance rozloučit.

Kdyby rozhodovala porota, bylo by tomu trochu jinak. Nejvíce bodů od nich dostal krasobruslař Tomáš Verner (35). Ten dostal od porotců vždy po 9 bodech od každého, tedy celkem 36. Nejméně měl naopak favorizovaný herec Jan Cina (33), jenž si společně s Adrianou Maškovou vytančil pouhých 22 bodů. Jejich valčík získal od Zdeňka Chlopčíka (64) dokonce jenom 4 body.

VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Jako první ze soutěže vypadli Pavel Trávníček (71) s tanečnicí Veronikou Lálovou (30). Jako druzí jej následovali Simona Babčková (48) s Martinem Prágrem (24). Ti se třetího soutěžního kola a ani čtvrtého účastnit nemohli – nejprve kvůli koronavirové karanténě, poté kvůli nemoci sympatické herečky, známé například ze seriálu Comeback. Pravidla BBC, kteří mají licenci, hovořila jasně - a tak museli soutěž opustit. Na konci čtvrtého kola pak „standardně“ vypadnul herec Zdeněk Godla (46) s Terezou Pruckovou (36). Pokud ale situace ohledně koronaviru dovolí, setkají se opět všechny páry v plném počtu na finálovém večeru v sobotu 18. prosince.

Fotogalerie
179 fotografií