Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2021 16:19:41

VANDAS: Lockdown pro neočkované je první krok...

VANDAS: Lockdown pro neočkované je první krok...

….ke zřízení covidových koncentráků pro ty, kteří si (ne)Tečku nechtějí nechat bodnout. Myslíte si, že to je nereálné a že přeháním? Nemyslím si.

Kdo by si ještě před rokem pomyslel, že například v Rakousku bude zaveden lockdown pro neočkované, kteří tak mohou jen do práce, na nákup potravin či k doktorovi. Jinak nic. Ani do kina, za sportem či do restaurace. A přestože se v každé evropské zemi proti loňsku minimálně dvě třetiny občanů naočkovalo, utahují se šrouby covidové totality ještě víc a víc.

 Říká se, že se dějiny opakují, a tak to začíná leccos z historie připomínat. Segregace lidí, udávání, špiclování, vyhrožování. To se dnes u nás děje pod záštitou smyšlené pandemie. A stejně tak jako v minulosti i dnes si většina lidí nechá vše líbit a mlčí.

Pokud si lidé myslí, že se vrátíme k normálu, mýlí se. Oni, vládnoucí elita, nám svobodu dobrovolně nevrátí, to musíme udělat my, občané. Protože jinak to bude dál pokračovat. Třeba zabíráním majetku těm, co se nepodvolí, a jejich přesun do detenčních zařízení, kde budou v izolaci. Samozřejmě, že to bude zdůvodňováno, jako pro dobro celé společnosti. A pak se budou psát covidové petice a pořádat covidová shromáždění, aby se ti vyvrhelové už nesměli do společnosti zařadit.

Stále vám to nic nepřipomíná? Je potřeba covidisty zastavit, než bude pozdě.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama