InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vyrovnaný duel juniorek ovládli ve třetí části Valaši

PÍSEK – V neděli 14. listopadu nastoupili písečtí junioři k dalšímu zápasu první ligy. Na domácím ledě hostili daleký Vsetín. Svěřenci trenéra Radka Volfa zatím letos válejí a jsou v čele skupiny Západ. Soupeř z Valašska se ve východní skupině pohybuje kolem třetího místa. V první třetině se hrál celkem vyrovnaný hokej. O něco navrch měli domácí hokejisté, kteří šli do vedení v 17. minutě, kdy se prosadil Marcel Kříž. Už to vypadalo, že Králové půjdou na první přestávku s těsným náskokem, ale čtyřiačtyřicet sekund před závěrečnou sirénou skončilo vsetínské nahození od modré za zády domácího gólmana. Ve 39. minutě se dostali poprvé do vedení hosté, Písečtí však ještě do druhé pauzy skóre díky trefám Ondřeje Peška a Tomáše Hollara otočili a do závěrečné dvacetiminutovky šli za stavu 3:2. Ta ale patřila střelcům ze Vsetína, kteří do písecké branky nasázeli tři góly a odvezli si z jihu Čech výhru 3:5.

IHC Králové Písek - VHK ROBE Vsetín 3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
Branky a nahrávky: 17. Kříž (Kovařík), 39. Pešek (Kreuzman, Kulvejt), 40. Hollar (Hail, Hála) – 20. Jurek (Liss, Dědek), 39. Čapka (Ramert), 41. Lavička (Ramert), 52. Dědek (Horský), 60. Bednařík (Liss, Janíček)
Rozhodčí: Hornáček – Štofa, Kaiser. Vyloučení: 5:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0 Diváků: 94
Písek: Lokajíček – Kulvejt, Dolhý, Dohnal, Kurfürst, Hail – Kovařík, Kříž, Lechnýř, Kouba, Kreuzman, Hrakholski, Hála, Ryba, Dubský, Hollar, Pitel, Pešek

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace