InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Začíná covid znovu řádit i ve sportu?

PÍSEK - V neděli 14. listopadu v podvečer se mělo v písecké sportovní hale hrát utkání devátého kola basketbalové 1. ligy mužů Sokol Písek Sršni - BK Lokomotiva Plzeň. Už před 17. hodinou, kdy měl zaznít úvodní hvizd, se do haly scházeli příznivci dobrého basketbalu, ale už na vstupních dveřích je zastavila informace, že se utkání nehraje. DNEŠNÍ UTKÁNÍ S PLZNÍ ODLOŽENO!!! Na základě poměrně pochybných informací ze strany soupeře bylo vedením soutěže rozhodnuto o odložení dnešního utkání. Z našeho pohledu se jedná o nepochopitelné rozhodnutí a budeme žádat o kontumaci, je uvedeno na Facebooku Sršňů. Předseda klubu Miroslav Janovský mladší uvedl, že hráči Plzně se před odjezdem do Písku před svou halou testovali antigenními testy a po třech pozitivních, s požehnáním basketbalového svazu, k Otavě neodcestovali. Ať už je pravda jakákoliv, příznivci píseckého basketbalu, a vzhledem k dosavadním dobrým výsledkům Sršňů jich nebylo málo, vážili v neděli cestu do sportovní haly zbytečně.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace