Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2021 20:26:00

ANO se transformovalo na bandu dezinformátorů?

ANO se transformovalo na bandu dezinformátorů?

Komentář na facebookovém profilu k prosazování ministra Karla Havlíčka na post předsedy sněmovny

 V pondělí slibovali na Malé Straně věrnost České republice. A ve středu? Té samé republice vrazili kudlu do zad, a ještě s ní osm hodin intenzivně točili. Takto se obrazně řečeno chovali při středeční volbě anoisté, kteří zcela vědomě prosazováním dvojministra Karla Havlíčka na post předsedy sněmovny zcela otevřeně prosazovali porušení ústavy.

Snad každý dospělý ví, že ústava země je základním pilířem státu, a tento pilíř okopávat jenom proto, že možná někdo v zákulisí slíbil anoistickým šmelinářům s mocí, že to nehodí Pekarové, ale sběrateli funkcí a postů, je hnusné. Tihle lidé nemají ve sněmovně co dělat. Nezaznamenal jsem, že by anoisté měli na svých reklamách nebo ve volebním programu rozvrácení ústavy, a tím i celé země. Myslím, že koalice demokratických stran by tu bandu měla rázně ukáznit.

Nevím, proč do čela mandátového a imunitního výboru zvolili Helenu Válkovou? Mandátový a imunitní výbor nemůže vést člověk, který nabádá kolegy a sám je připravený porušit ústavu. Proto vyzývám Fialovu připravovanou vládní koalici, aby Válkovou na nejbližším jednání sněmovny odvolali z funkce předsedkyně výboru nejen pro její minulost, ale i pro absenci právní kvalifikace. Věřili byste tomu, že této paní někdo udělil titul profesorky? Poprvé na sebe kolegyně bývalého komunistického vraha v taláru Urválka ve sněmovně upozornila v roce 2013 /14 prohlášením, že "Čechům se za druhé světové války až tolik nestalo".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama