Nakupte v Lidlu a získejte jedinečnou sadu porcelánu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Nakupte v Lidlu a získejte jedinečnou sadu porcelánu

 (Lidl)

Za své předvánoční nákupy mohou zákazníci získat ještě příjemný bonus navíc. Lidl představuje již tradiční sběratelskou akci, tentokrát zaměřenou na porcelánové hrníčky a šálky Thun. Ty navrhla speciálně pro Lidl výtvarnice a designérka Lenka Malíská. Odměnu za nákup mohou zákazníci získat ve všech prodejnách Lidl od pondělí 15. listopadu až do pátku 24. prosince, nebo vyčerpání zásob.

Milovníci čaje, kávy i dalších nápojů mají důvod k radosti. Svůj oblíbený nápoj si díky Lidlu mohou vychutnat z exkluzivních porcelánových hrnků a šálků Thun. Právě ty budou totiž odměnou ve sběratelské akci, kterou Lidl startuje již v pondělí 15. listopadu. Unikátní sady porcelánu, které speciálně pro Lidl navrhla výtvarnice a designérka Lenka Malíská, budou dostupné výhradně v prodejnách Lidlu. Zájemci mohou vybírat hned z několika sad. Na své si tedy přijdou ti, kdo shánějí hrnek na cesty, na chatu, do práce, na doma nebo na jakoukoli chvilku relaxu. Objem hrnků je od 150 až po 460 ml, mají tak všestranné nápojové využití.

Každá sada obsahuje dva kusy porcelánu se dvěma různými motivy a lze ji jednoduše získat. Za každý nákup nad 500 Kč získají zákazníci 1 nálepku. Po nasbírání celkem 7 nálepek, které nalepí na speciální kartičku, a doplacení 89,90 Kč si pak už mohou zvolit sadu dle svého výběru.

Nálepky je možné sbírat až do 24. prosince, nebo vyprodání zásob. Sady si zájemci mohou pořídit také bez sbírání známek, a to za 399 Kč.

Více informací najdete zde: www.lidl.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.