Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Univerzitní hokejové derby poprvé v Liberci. Kdo se stane králem severu?

PR článek

Na ledě v Home Credit Areně se v úterý 16. listopadu 2021 od 18:30 uskuteční Souboj o krále severu a pohár rektorů TUL a UJEP, ve kterém se proti sobě postaví Technická univerzita v Liberci a Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Akademický mistr České republiky 2021 proti účastníkovi Univerzitní ligy ledního hokeje. Více než rok a půl se čekalo na první hokejové derby mezi Technickou univerzitou v Liberci a Univerzitou Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Dvakrát se tato hokejová událost musela kvůli situaci s pandemií přesunout, nyní se fanoušci hokeje dočkají a vše je tak připraveno na oficiální zahájení tradice hokejových derby mezi TUL A UJEP.

Avizovaný souboj se uskuteční v úterý 16. listopadu 2021 se od 18:30 na ledě v Home Credit Areně. Na diváky čeká zábavný doprovodný program, a navíc máte s platnou vstupenkou vstup na afterparty v S-CLUB na Harcově zcela ZDARMA!

Jak vnímá derby trenér hokejového týmu Technické univerzity v Liberci Michal Nedvídek? „S Ústím jsme měli možnost měřit síly již na předchozích akademických hrách, kde nás jejich hokejisté jednoznačně fyzicky přehrávali. Nicméně, během roku jsme v tomto ohledu udělali velký kus práce, tak abychom byli kondičně připraveni na každý zápas.“

Jak velká je podpora týmu ze strany samotné univerzity? „Bez podpory školy by tento projekt určitě nemohl fungovat," říká dodal Nedvídek.

„Stále tomu všemu nemůžu uvěřit. Na začátku to byl pouhý nápad. Tento projekt by se nemohl uskutečnit bez podpory Technické univerzity v Liberci a Sport Parku Liberec. Za touto akcí stojí spousty lidí, kterým bych chtěl velmi poděkovat. Doufám, že se fanoušci budou skvěle bavit a vytvoří pro oba týmy parádní diváckou kulisu," říká organizátor akce Tomáš Navrátil.

Vstupenky jsou v předprodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal. K dostání budou vstupenky také na místě!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky tul, hokej, univerzita, král severu, Technická univerzita v Liberci, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Bílí Tygři Liberec, HC Slovan Ústí nad Labem, Home Credit Arena, vstupenka, Michal Nedvídek, Česko, Ticketmaster

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Univerzitní hokejové derby poprvé v Liberci. Kdo se stane králem severu?  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.