Zpravodajství Brno

Vysílání z Brna nejen se Soňou a Ondrou, ale také s Terezou a Alešem

Díky za každé Dobré ráno, říká nový moderátor pořadu Aleš Zbořil

Velikost textu:

Brněnské studio České televize představuje novou moderátorskou dvojici Dobrého rána! Tereza Richtrová s Alešem Zbořilem poprvé pozdraví diváky v pondělí 20. září 2021. Na obrazovce se budou střídat se stávajícími průvodci pořadu Soňou Baranovou a Ondřejem Blahem. Ranní dávka zajímavých informací a dobré nálady začíná tradičně na ČT2 a ČT3 v 5:59 a končí v 8:30.

Dobré ráno s novými moderátory
Dobré ráno s novými moderátory
Otevřít galerii
  • Dobré ráno s novými moderátory autor: Radek Miča, zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Dobré ráno se Soňou a Ondrou autor: Radek Miča, zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg

Dobré ráno vysílá Česká televize od ledna 2005. Od začátku se na přípravě pořadu v týdenních cyklech střídá brněnské a ostravské studio. „Soňa s Ondrou zůstávají, jsou tvářemi pořadu a mají své stálé diváky,“ říká vedoucí Centra dramaturgie brněnského studia Svatava Šenková. „Poslední měsíce poznamenané covidem však ukázaly, že jediná moderátorská dvojice pořadu, který se vysílá živě pět dnů v týdnu, má svá úskalí. Proto jsme sáhli k modelu dvou střídajících se moderátorských dvojic podobně, jako je tomu v ostravském studiu,“ doplňuje Šenková.

Noví brněnští moderátoři vzešli z konkurzu. „Oba mají obrovský potenciál a bylo by škoda ho nevyužít,“ zamýšlí se vedoucí dramaturgyně lifestylových pořadů brněnského studia Simona Polcarová.

„Na moderování Dobrého rána a jeho rozmanité hosty i témata se moc těším, zároveň zkouším nemyslet na to, v kolik hodin mi bude zvonit budík,“ usmívá se Tereza Richtrová, která má zkušenost s moderováním Dobrého rána v ostravském studiu a Sama doma vysílaného z Brna. „Dobré ráno je milý pořad, který má potěšit, a to je v dnešním světě, kde není o špatné zprávy a dramatické události nouze, potřeba,“ dodává a věří, že diváky bude vstávání s ní a Alešem bavit.

„Před půldruhým rokem jsem dostal moderátorskou příležitost v Životě na třetí na ČT3. A musím říct, že jsem v živém vysílání našel zalíbení. Je to adrenalinový zážitek srovnatelný se skokem z padáku!“, netají se chutí do nové práce Aleš Zbořil, který pravidelně provází diváky i soutěžící populárním AZ-kvízem. Tento pořad je vysílaný ze záznamu, nejedná se tedy o přímý přenos. „Na novou příležitost se moc těším a děkuji za každé Dobré ráno,“ zdůrazňuje Aleš.


      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.