Po rozvodu s druhým manželem Jiřím Kounickým prodali společný dům a Vlastina Svátková si našla nové vysněné hnízdečko. Přízemní bungalov s velkou zahradou, v níž kvete magnolie.

I když už dávno mělo být vše hotové, protáhlo se to na rok a stále ještě není rekonstrukce u konce. „Teď dodělávají koupelnu a všude je zase strašně moc prachu. Záchodová mísa v obýváku, krabice se vším a nepořádek, už rok žiji v krabici,“ řekla Blesku herečka. „Záchodová mísa je tam jen položená, než ji namontují na místo, někteří sledující si mysleli, že máme toaletu v obýváku. Ne, nemáme,“ dodala se smíchem Vlastina.

VIDEO: Vlastina Svátková: Už rok žiju v krabicích

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Už rok žiju v krabicích. Markéta Reinischová

Zahradu hyzdí velká díra pro bazén. „Pokud zjistíme, že bazén protéká a nebude se v něm dát koupat, tak díru zasypeme a uděláme si tam sklípek na víno,“ tvrdí Svátková, která si nenechala ujít představení vín české vinařky Kateřiny Mikulíkové.

„Mám velmi ráda vína a nejraději bariková. Dobrým vínem nikdy nepohrdnu,“ tvrdí herečka, která žije s o 7 let mladším partnerem, amatérským hokejistou Janem Rybou (32).

Fotogalerie
54 fotografií