Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čauky lidi, díl 43.: Premiér obvinil Fialu za nárůst cen, Písaříkovi tleskal za herecký výkon roku

Premiér v podání skvělého imitátora Petra Jablonského si tentokrát v satirickém pondělním pořadu eXtra.cz Čauky lidi našel čas na to, aby se podělil o nejnovější informace o zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana. Neopomněl ani povykládat o státních vyznamenáních a koronavirových opatřeních.


Premiér ČR v podání imitátora Petra Jablonského tentokrát začal svůj nejnovější díl Čauky lidi tím, že prozradil, proč Adam Vojtěch v posledních dnech tolik pláče. Andrej Babiš ho ale jako správný šéf podržel, zaplakal si s ním a nakonec ho uklidnil potvrzením společného výletu.

Tématem nejnovějšího dílu byla samozřejmě i vznikající nová vláda v čele s Petrem Fialou. Babiš samozřejmě nemohl jinak než upozornit na fakt, že ceny v Česku rostou od momentu, kdy šéf ODS oznámil svůj záměr stát se premiérem. Náhoda? Marek Prchal si to nemyslí...

Babiš zároveň pochválil podnikatele Jiřího Písaříka za jeho famózní vystoupení na tiskovce ke krachu Bohemia Energy. Premiér se netajil svým obdivem ke kolegovi z herecké branže, ostatně sám je mistrem divadla.

VŠECHNY DÍLY NAŠEHO GENIÁLNÍHO SATIRICKÉHO POŘADU ČAUKY LIDI NAJDETE ZDE.



Související články

Další články

Nejnovější kauzy