InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zastupitelé Choustníku chtějí pokračovat v budování dětských hřišť

 Autor: Eva Výborná

    Autor: Eva Výborná

CHOUSTNÍK – V úterý 16. listopadu večer se sešli členové obecního zastupitelstva Choustníku v hospůdce na hřišti. Na stěně tu mají krásně vyvedený znak obce v modré a žluté barvě. Starosta Jan Kubart dal návrh na podání žádosti o dotaci pro vybudování dětského hřiště v Předboři, která patří k Choustníku. „Letos jsme vybudovali dvě dětská hřiště v Choustníku. Příští rok bychom chtěli vybudovat dětské hřiště také v Předboři. Podáme žádost o dotaci z ministerstva pro místní rozvoj,“ uvedl Jan Kubart. Zastupitelé návrh na podání žádosti schválili.

 

Celkovou cenu za dětské hřiště zastupitelé odhadují na 700 000 korun. Dvě dětská hřiště v Choustníku stála 1 200 000 korun. Jedno je u sportovního areálu v sousedství základní školy, druhé se nachází za obecním úřadem. 

 „Na jaře ještě osejeme plochy travou a provedeme drobné úpravy. Děti už hřiště dokonale prozkoumaly," potěšilo starostu Jana Kubarta.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace