Psychicky nemocné dítě dalo do sušičky jiné dítě a zapnulo ji, to zázrakem přežilo

Přidat na Seznam.cz


USA – Michiganský úřad pozastavil licenci školky, co dítě v domově vložilo jiné dítě do sušičky na prádlo a zapnulo ji, informoval portál fox2detroit.com.

Žena v srpnu přivedla do nemocnice nezletilé dítě, které v domě žije, a uvedla, že byla ve stresu, protože ji řeklo, že vložilo do sušičky jiné dítě a zapnulo ji. Zdravotní sestra a sociální pracovnice hovořily s dítětem, které potvrdilo, že sušičku zapnulo.

Žena, která vede školku, dítě ze sušičky dostala. Úřady uvedly, že nezajistila náležitou péči a dohled a neinformovala matku dítěte o tom, co se stalo. Kromě toho úřady uvedly, že nezletilé dítě, které do sušičky vložilo druhé dítě, bylo v lednu letošního roku přijato a léčeno pro duševní onemocnění. Stejně tak nikoho neupozornila na dobu, kdy bylo dítě propuštěno z nemocnice po absolvování psychiatrické léčby.

Šetření bylo ukončeno 2. listopadu a bylo zjištěno, že žena porušovala nejméně tři ustanovení zákona o organizacích péče o děti a správní řád. Žena musí všechny rodiče informovat o tom, že má pozastavenou licenci a že již nemůže poskytovat péči jejich dětem.

Zdroj: fox2detroit.com