Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 11:11
Čas čtení 0:56
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio zachraňuje planetu před kometou. Konspirátoři chtějí raději kometu vytěžit, i když to zničí Zemi

Leonardo DiCaprio zachraňuje planetu před kometou. Konspirátoři chtějí raději kometu vytěžit, i když to zničí Zemi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéry se dočkáme už na Vánoce.

Don't Look Up je jeden z nejočekávanějších filmů roku. Naše očekávání nejnovější trailer ještě více navýšil a my se tak už nemůžeme dočkat premiéry na Netflixu, která se uskuteční 24. prosince.

V katastrofické komedii se dvojice astronomů pokusí varovat lidstvo, do půl roku totiž Zemi podle jejich zjištění zasáhne kometa, která má zničit veškerý pozemský život. Hlavní roli ztvární Jennifer Lawrence. Partnera jí bude dělat Leonardo DiCaprio, se kterým se pokusí lidi přesvědčit, že tuto hrozbu musí brát vážně.

Doporučeno
Marvel ukázal první záběry ze She-Hulk, Moon Knighta i Ms. Marvel. Odhalil přitom téměř 10 dalších a nových seriálů Marvel ukázal první záběry ze She-Hulk, Moon Knighta i Ms. Marvel. Odhalil přitom téměř 10 dalších a nových seriálů 12. listopadu 2021 21:30

Jak však vidíš v traileru níže, vážně ji nebere jak prezidentka USA (Meryl Streep parodující Donalda Trumpa), tak její syn (Jonah Hill), který jí je v Bílém domě pravou rukou. Nepůjde tak o klasický katastrofický film. Namísto toho budeme svědky bizarních ukázek toho, jak se na takové události dá dívat skrz brýle komedie.

Film bude však odrážet i chamtivost lidí, nebezpečí konspiračních teorií a několik dalších současných témat, která trápí naši společnost. Kromě zmíněných vynikajících herců hrají ve filmu další, jako například Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Himesh Patel, Matthew Perry, Chris Evans, Tyler Perry, Mark Rylance nebo Ron Perlman.

Herci měli při výrobě filmu dostatečně volnou ruku. Režisér Adam McKay prozradil, že natočili 16 minut dlouhou improvizační scénu, v níž si mezi sebou povídali DiCaprio, Lawrence, Streep, Hill a Rob Morgan. První verze měla 16 minut, museli ji ale kvůli délce filmu a jejímu tempu sestříhat. Snad ji tedy uvidíme po premiéře filmu nějakým způsobem celou.

Domů
Sdílet
Diskuse