InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sprejer ničil v interiéru hotelu Palcát v Táboře

TÁBOR - Policisté pátrají po pachateli či pachatelích, kteří v noci z 12. na 13. listopadu, tedy z pátku na sobotu, poškodili černou sprejovou barvou prostory hotelu Palcát v Táboře. Nečitelnými nápisy posprejovali chodbu pro veřejnost v prvním patře hotelu, dále pak dveře v prostoru pánských toalet v přízemí a rovněž tak stěny a parapety v průjezdu budovy. Souhrnná škoda byla odhadnuta na částku 23 000 korun. Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení. Uvítají svědectví, které by je k pachateli nasměrovalo. V případě prokázání viny mu u soudu hrozí až roční trest vězení.

 

Noc z pátku na sobotu byla v Palcátu a okolí už tak rušná. V okolí Palcátu prováděli táborští strážníci dohled kvůli probíhajícímu maturitnímu plesu. Po půl desáté večer zastavila hlídka ve Vančurově ulici vozidlo, který řídil opilý osmnáctiletý řidič. Na úmysl mladíka řídit upozornili samotní účastníci plesu, když se podnapilý řidič chystal v Jiráskově ulici do zaparkovaného vozu nastoupit. Případ si převzali státní policisté, mladíkovi bylo naměřeno v dechu 1,2 promile. 

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    A teď mi řekněte kdo je ten špatnej? Ten ožralej co chtěl řídit, nebo ti co ho práskli? Já už se v tom nějak totiž neorientuju, podle dosluhujiciho premiéra a jeho sekty voličů to jsou špatný vždycky ti co to nahlásí, tak nějak nevím.

    Vloženo 18.11.2021 12:13:56

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Těm co ho nahlásili bych dal nějakou medaili, protože ten ožralej blb mohl někoho zabít nebo zranit.

      Vloženo 18.11.2021 13:58:07

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Hodně hloupá otázka,že by komplex,nebo jednoduchost??Žasnu co někteří dokáží vypustit...

      Vloženo 18.11.2021 19:03:36

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Co třeba recese?

        Vloženo 19.11.2021 20:47:49

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Koncem minulého roku se v Táboře stala nehoda, kdy řidičce, která celý večer na večírku se spolupracovníky popíjela, nezabránili odjet a ani nezavolali TAXY. Došlo k nehodě, při které jí musel podat pomocnou ruku kamarád. Myslím, že maturanti udělali dobře, že spolužákovi zabránili odjet,
      ten mohl dopadnout hůř, než ona řidička. Inu jsou kamarádi a "kamarádi"

      Vloženo 19.11.2021 22:25:50

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace