hledat

Tags:

Oliver Lowe poodhalil detaily svého návratu, budou u toho i Refew, Regie, Eurodel, Johny Boss, 3ck, Richard Tesařík či Matěj Homola

Sdílej

Pokud byste hledali někoho, kdo by vás erudovaně zasvětil v česko-slovenské MMA branži, doporučili bychom vám vyhledat Maniaka, případně zazvonit na zvonek Olivera Lowe.

I když kdo ví, jestli byste se vůbec dozvonili. Snupa se totiž poslední měsíce nalézal v neznámých končinách uprostřed hlubokých lesů, kde dokončoval svou desku a něco jako zvonek zřejmě v oné divočině vůbec nevedl.

Když jsme u toho alba – věděli jste, že od jeho poslední řadové nahrávky uplynulo dlouhých devět let? Naposledy se totiž svým trpělivým příznivcům ozval ještě před třicítkou a od té doby na sebe nechává prachsprostě čekat…

Součástka Divokýho západu a zakladatel Everydays v jedné osobě se s tím holt nemaže, požadavky doby ho míjejí a proto ani náhodou nepatří k těm, kteří by zveřejňovali každé audio uprdnutí.

V tuto chvíli už se ale něco přeci jen rýsuje a ledy se evidentně rozpohybovaly. Jeho připravovaná novinka už má zveřejněn tracklist, který je složen hned z patnácti položek a celé řady návštěv.

Zatímco nepřítomnost Restovskiho nás celkem překvapila, Regieho či Honzu Peroutku jsme jakž takž očekávali. Kromě nich jsou na značkách také Ondřej Pivec, Johny Boss, Ashley Slater, Refew, Johny Boss, Drogy D, 3ck nebo Eurodel.

Speciální kapitolou je pak účast pětasedmdesátiletého nestora Richarda Tesaříka z Yo Yo Bandu, nebo Matěje Homoly z Wohnoutu, jehož už měl na své sólo prvotině také Filip Konvalinka z PIO.

Taky jste zvědaví, zda bude Mr. Kupilík zvukově navazovat na sérii „Peníze nebo život“, nebo se ze západu země dočkáme zcela nečekaných not? Po tak dlouhém profesním bobříku mlčení se může beztak stát všechno.

P.S.: Jméno, které stejně není – na rozdíl od nabízeného materiálu – podstatné, si povíme příště, jo? Autor těchto tlachů sice znal obě varianty názvu, ale protože je starší než slunce, měsíc a hvězdy dohromady, vykouřilo se mu to z palice stejně jako goniometrické funkce.

Tracklist:
1. Oh my god ft. Ashley Slater, 3ck
2. Černá kocka ft. Ondřej Pivec
3. Nekonečný mňau
4. Broskev ft. Eurodel, Kristin Lash, 3ck
5. V pěkný rejži ft. Honza Peroutka
6. Romantika baru ft. Richard Tesařík
7. Hřebíky
8. Víš kam máš jít ft. Johny Boss, Eurodel, Drogy D, Regie
9. Lásky ft. Matěj Homola
10. Pasáci poezie, koštéři metafor ft. 3ck
11. Okolo stolu
12. Happy 2.0 ft. Ashley Slater, 3ck
13. Wousy rmx ft. Regie
14. Hledáš ft. Refew, Masta Kloučová
15. Bonusová skladba

Většina mc’s se poslouchat opravdu nedá, připomíná Oliver Lowe po boku Regieho u hostitele Joe Kinga

Pamatujete na Špatnej Wliw? Cába to ještě jednou zkusí a s návratem mu pomáhá Oliver Lowe

Na R&B mě baví to napětí a přehnanost, tvrdí nový BiggBoss podpis 7krát3, jehož spojil s Vladimírem Oliver Lowe

Překvapení týdne: Divokej západ o sobě dává vědět i 18 let po kultovním demu

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1