20 výborných novinek na víkend (nejen) z Netflixu

Foto: Peklo (Netflix), Tick tick… BOOM! (Netflix), Kolo času (Prime Video)

Netflix v týdnu přidal do nabídky očekávané originály – hranou adaptaci Kovboje Bebopa, druhou řadu Pána tygrů, jihokorejskou fantasy Peklo a hvězdný muzikál Tick tick… BOOM!. Láká ovšem také na řadu známých a nově uvedených titulů jako jsou Spider-Man: Homecoming, Mission Impossible nebo Jason Bourne. Na HBO GO nově najdeme Východní přísliby a dvoudílnou Rodriguezovu sérii Machete, Prime Video vydalo první tři epizody seriálu Kolo času.

Bolest a sláva

Filmový režisér, kterému přestává sloužit zdraví, hledá inspiraci a najde ji na nečekaném, ale dobře známém místě. (Netflix)

Agent bez minulosti až Jason Bourne (4 filmy)

Je zraněný a trpí ztrátou paměti. Jason Bourne začíná skládat svůj život zase dohromady, ale zjišťuje, že spousta lidí, s nimiž se setkává, by ho raději viděla mrtvého. (Netflix)

Bourneův odkaz

Po debaklu s Jasonem Bournem se CIA potýká se známou hrozbou, když se objeví další nepohodlný agent. (Netflix)

Judy

Je švorc, se svými dětmi se nevídá a zoufale potřebuje začít znova. V roce 1968 se Judy Garland vydá na vyprodané turné po Londýně. (Netflix)

Kolo času – 1. řada

Kolo času se odehrává v epickém fantasy světě a sleduje osudy Moiraine (Rosamund Pike), členky neuvěřitelně mocné ženské organizace zvané Aes Sedai, která přijíždí do městečka Dvě řeky. (Prime Video)

Kovboj Bebop: Lovec odměn – 1. řada

Lovci odměn Spike, Jet a Faye – šviháci, co mají věčně hluboko do kapsy – spolu brázdí sluneční soustavu a hledají kšefty. Dokážou ale utéct před Spikovou minulostí? (Netflix)

Lucy

Mladá Američanka se na Tchaj-wanu nedobrovolně zaplete do pašování drog. Vyspělá narkotika se při tom dostanou do jejího těla a aktivují v něm nadlidské schopnosti. (Netflix)

Magický hlas rebelky

Životopisný dokument, ve kterém Marta Kubišová vypráví o svém životě, hudební kariéře a občanské angažovanosti za sovětské okupace Československa. (Netflix)

Machete a Machete zabíjí

Machete (Danny Trejo) je bývalý federální agent z Mexika, který hraje podle vlastních pravidel a nikomu se ze svých činů nezodpovídá. (HBO GO)

Mauritánec: Deník z Guantanáma

Po letech věznění na Guantánamu získá Mohamedou Ould Slahi mocného spojence – obhájkyni Nancy Hollanderovou. Film podle skutečných událostí. (Netflix)

Mission: Impossible – Ghost Protocol a Národ grázlů

Superagent Ethan Hunt a jeho tým se pouští do další smrtící mise… aby dokázali svou nevinu, když je obviní z odpálení bomby v Kremlu. (Netflix)

Noční zvířata

Majitelka galerie Susan si přečte děsivý rukopis románu svého bývalého manžela. Přízraky z minulosti ožívají a její život je najednou vzhůru nohama. (Netflix)

Pán Tygrů – 2. řada

Chování majitele zoo se v tomhle skutečném příběhu nájemné vraždy úplně vymkne kontrole. A to je nelegální chov kočkovitých šelem i bez toho plný výstředních postav. (Netflix)

Peklo -1. řada

Nadpřirozené bytosti vynášejí krvavé rozsudky a posílají lidi do pekla. Na základě představy o boží spravedlnosti proto vznikne náboženská skupina. (Netflix)

Radioaktivita

Geniální a oddaná vědkyně Marie Curie se s manželem Pierrem vydává na pouť za objevy, které změní dějiny. (Netflix)

Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. (O2TV)

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker se vrací k běžnému středoškolskému životu. Příchod Vultura mu ale dá šanci znova dokázat svoje superhrdinské schopnosti. (Netflix)

Tick tick… BOOM!

Nadějný hudební skladatel těsně před třicítkou řeší milostné pletky i vztahy s přáteli a snaží se nezbláznit se z toho, že musí prorazit dřív, než bude pozdě. (Netflix)

Východní přísliby

Mrazivý thriller uznávaného režiséra Davida Cronenberga s Viggo Mortensenem a Naomi Wattsovou v hlavních rolích je temným příběhem o ruském organizovaném zločinu v Londýně. (HBO GO)

Železná srdce

Během posledních dní II. světové války zažije mladý vojín hrůzy války s ostřílenou posádkou amerického tanku. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne