Činoherní studio Ústí nad Labem

Harila aneb Čtyři z punku a pes

Premiéra: 11.6.2021 | 1:15x
Dramaturgie: David Šiktanc. Výprava: Jana Hauskrechtová. Hudba a texty písní: Ondřej Švandrlík. Režie: Štěpán Gajdoš.
Poslední uvedení: červen 2023.
Závratná jízda čtyř punkerů, která nekompromisně posouvá hranice reality. Všechno začíná únosem gorily a končí kšeftem snů... „Punk is not dead.“
15!  

inscenace již byla stažena z repertoáru

Činoherní studio Ústí nad Labem
Hodnocení inscenace
Redakce
40 %
Uživatelé
43 %
4331000
Hodnocení redakce
Pavel Širmer 40 %
Volby

Hodnocení (4)

HODNOCENÍ REDAKCE
Pavel Širmer  40 %
3.12.2021 | 2013 hodnocení
+ souhlasím
René Levínský (pod dalším z mnoha pseudonymů) užil jazyk plný vulgarit, který vytváří specifickou poetiku, jež je oříškem a výzvou. Nemalé úsilí silného souboru vedlo k rozporuplnému výsledku. Z ústřední čtveřice punkerů si s textem nejlépe rozuměl J. Plouhar, částečně úspěšný boj svedla M. Vítů. Nevhodnou volbou byli J. A. Haidler a M. Bukovčan, kteří zápasili se specifickou mluvou natolik, že na jevišti působili až amatérsky. „Zvířecí“ výstupy P. Uhlíka a A. Bereckové vyšly lépe, ale celkově poetika hry na jevišti nefunguje. Neúspěšný pokus má však větší smysl než sázka na jistotu nebo opakování téhož.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Vaklav  40 %
19.11.2021 | 276 hodnocení
+ souhlasím
44,99%
Asi lepsi nez doma cucet na telku, ale jen tak tak.
Psik byl fajn.
Klorel  20 %
20.9.2021 | 27 hodnocení
+ souhlasím
Fuuuuuu, tak tohle bylo náročný. Po všech stránkách hodně slabý. Snaha o černý humor nefunguje, text sám o sobě je nic moc, režie to nezachránila, herecky to působí směšně (skupince fakt nelze věřit, že jsou drsný pankáči). Je mi to líto, ale tohle se fakt nepovedlo...
Lykos  70 %
12.6.2021 | 17 hodnocení
+ souhlasím
Přiznám, že jsem se tohoto kusu trošku bála, ale odcházela jsem spokojená. Pobavilo. Pouze je třeba říci, že kdo nesnese vulgární vyjadřování, ten ať si návštěvu dobře rozmyslí :).

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.