Panáček v reality show

StarDance XI (20.11.): Samba, waltz a slowfox

20. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

sd xi 6 páry

Poprvé v historii bez porotce Zdeňka Chlopčíka. A poprvé s charlestonem. V šestém dílu letošní řady se dočkáme dalších překvapení, stejně jako tomu je celý letošní rok. A na konci nás opustí další pár.

Ani dnes se na parketu nebude prohánět Michal Necpál, opět ho nahradí jeho bratr. Dobrou zprávou je, že tento pár mohl společně trénovat celý týden, jejich nedokonalá spolupráce tak už nebude tak velkým hendikepem.

Nejviditelnější změnou bude ale absence stálice na pravé straně porotcovského stolečku. Kvůli nemoci bude chybět pověstný kat Zdeněk Chlopčík. Nahradí ho porotce z deváté řady Václav Kuneš. Tak doufejme, že se jeho schopnosti od té doby rapidně zlepšily a že té tradiční pravé straně neudělá ostudu.

Tančit se bude samba, waltz a slowfox. Novinkou ale bude charleston, který se ve StarDance objeví vůbec poprvé, a to rovnou v rámci souboje týmů. Šest párů bude rozděleno do dvou týmů a představí se v originální choreografii Marka Zelinky. Páry z lepšího týmu dostanou bod navíc.

A tradiční pohled do sázkových kanceláří. Takto to vypadá těsně před zahájením dnešního dílu:

Dnes vypadne
Kurz
Andrea Sestini Hlaváčková
2.35
Mirai Navrátil
2.75
Martina Viktorie Kopecká
4.50
Tereza Černochová
6.00
Jan Cina
17.50
Tomáš Verner
20.00

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 61
1
Jana
Reagovat

Dedik je nemocny? Oni fakt tancovali…

2
Jana
Reagovat

Uaaaa na Kristyne Coufalove je znat, ze je nezkazena dalsimi radami SD… A ze se v prvni rade fakt tancovalo! To byl tak tezky a hezky slowfox…

3
Jana
Reagovat

Kunesovi preskocilo????

4
Lukša
Reagovat

@Jana: Kuneš potvrzuje, že jeho výměna po 9. řadě byla správná. Tomášův TANEC super. Málokdy vidíme tak hodně tance, a navic v takové kvalitě.

5
Jana
Reagovat

@Lukša: no prave… A ve srovnani s Dedikem o nekolik lvl jinde..
A hlavne mi prislo, ze tancovali o nejakou dobu dele :-)))

6
Jana
Reagovat

Lepsi znamka pro Miraie nez pro Tomase????

7
XY
Reagovat

Obavám se že dneska půjde farářka.

8
Jana
Reagovat

@XY: to ja se neobavam… Budu zklamana, kdyz nepujde.
Bojim se o Andreu…

9
Litocha
Reagovat

@Jana: Souhlasím úplně se všemi příspěvky. Kuneš je ostuda.

10
Jana
Reagovat

Charleston… Mirai vypadal jak Pavlasek… V druhem tymu prekvapive nejlepsi Tomas…

11
libena
Reagovat

dnes super večer, mirai sice má velkou hlasovací základnu – viz slavík, ale třeba bude odejit, protože jsem někde četla, že neví jak to udělá příští týden kvůli vládnímu nařízení, protože není očkovaný…

12
Lukša
Reagovat

Charleston krásný. Sice tam byla hromada chyb, ale v tomhle mi to vůbec nevadí. Nejvíc plavali farářka a Mirai, a na začátku byl mimo Dominik? Nebo za to mohla Tereza v medailonku, když zmiňovala, že mu to nejde? Nevím, ale rozhodně si to ještě párkrát pustím.

13
Lukša
Reagovat

A celkově z dnešních výkonů nejslabší Martina, nejlepší Tereza a Tomáš. Tanec Miraie dobrý, i když uznávám, že jsem spíš sledoval Lenku, tak nebudu objektivní :) Cina opět standardně povedený tanec a vůbec špatná nebyla ani Andrea. Obzvlášť Jakub dokázal, že choreografie také umí. Vůbec by mi nevadilo, kdybychom v další řadě viděli oba sourozence na stálo.

14
Jana
Reagovat

Zbyvaji 3 pary… Bojim se..

15
libena
Reagovat

no nespravedlivé rozhodnutí, andrea si nezasloužila ještě odejít.
fakt nevím, kde bere farářka podporu…

16
Bezík
Reagovat

Tak to zírám, dneska jsem si byl prakticky 100% jist vypadnutím Martiny Viktorie, fandové Andrejky si asi byli příliš jisti úspěchem.

17
Litocha
Reagovat

Očividně byla Andrea u ostatních hodně oblíbená. Škoda, byly tam minimálně dva páry, které by si zasloužily odejít před ní, ale sympatie jsou zrádné.

18
Jana
Reagovat

Ja treba ne, mne bylo jasne, ze je v ohrozeni… A poslala jsem i sms.
Ach jo, uz si fakt ani nepamatuju, kdy naposled jsem byla vypadnutim takhle zklamana.
Deb***i Kunes… Kdyby dal Tomasovi aspon o bod vic, mohlo to byt jinak… nebo kdyby bod dostal prvni tym… Ach jo!
A hlavne je tim padem jiste, ze Dedik neni u divaku ani posledni, ani predposledni :-(( to by me zajimalo, kdo je ten predposledni…

19
Litocha
Reagovat

@Jana: Trošku se bojím, že Tomáš. Že mají podporu Honza a Tereza, se ukázalo minule, když byli na posledních místech. Takže mi to vychází na něj. A jestli vypadne před finále i on, to už budu vážně naštvaná a možná to ani nedokoukám, je už jediný, komu tam ještě nefalšovaně fandím.

20
Jana
Reagovat

@Litocha: nedes me, uz takhle budu mit nocni mury :-))) Jako jestli vypadne Tomas pred fararkou, tak to uz by bylo vazne moc :-(

21
Litocha
Reagovat

@Jana: Pokud bude u poroty první nebo druhý, měl by snad být ještě aspoň kolo v bezpečí (pokud teda farářka a Mirai nejsou u diváků na prvních místech). Ale taky mě to trochu straší.

22
Jana
Reagovat

No snad uz nebude porotcovat Kunes, kteremu Tomas evidentne neco provedl…

Ach jo, ja jsem dneska fakt tak strasne zklamana… Ja vim, ze je to jen zabavny porad, ale fakt jsem…

23
Lukša
Reagovat

Ach jo, jasně, farářka je oblíbená, je populární, ale na parketu je prostě jednoznačně nejhorší. A nejhorší z profíků je i její partner. Andrea končí moc brzy.

24
libena
Reagovat

@Jana: no to by byla hrůza, farářka už přesluhuje delší čas.
tak ještě jednou – kde si myslíte, že bere tu diváckou podporu? já jsem ji do teď neznala. dobře – zjistila jsem že existuje, vypadá hezky, zajímavé „povolání“, netancovala až tak, aby mě to odrazovalo, ale ani ve snu by mě nenapadlo jí poslat hlas!

25
Perspicacia
Reagovat

Tak jsem, asi poprvé za historii Stardance, naštvaná. Bude mi tam chybět. Začínám se obávat, že by mohl vyhrát Mirai

26
Bezík
Reagovat

@libena: Ona bude mít podle mě velikou podporu od věřících všech křesťanských církví. I katolíky potěší takový farář, sice to nesmí říct nahlas, že oni by třeba taky takového chtěli, ale hlas pošlou. A ona je známá osobnost už dávno před SD, to zase jo, já jsem slušnou podporu očekával. Tanečně to není kdoví co, ale Mirai není o nic lepší. Vzhledem k dnešku bych úplně nevylučoval, že doprovodí Vernera a Cinu do finále.

27
Litocha
Reagovat

@Litocha: Ještě by to u diváků nemusela mít tak dobré Tereza, posledně se vlastně s Marikou dělila o třetí místo, takže na záchranu jí teoreticky stačilo být u diváků těsně nad ní. (Ale i to je smutná představa.)
Anebo ten Mirai, posledně mu pomohlo vysoké umístění, ale kdyby dnešní poslední tři páry měly přesně opačné pořadí, vypadla by při stejném bodovém součtu právě Andrea. Přespříště (pokud to ještě vůbec bude) budeme chytřejší.

28
libena
Reagovat

@Bezík: no ono by vůbec totiž neškodilo, aby madam farářku ohlašovali jejím správným označením – farářka církve českobratrské husitské. to by si to ti křesťané hooodně rozmysleli, jestli jí ten hlas pošlou. není farářka jako farářka.

29
Litocha
Reagovat

@libena: Mě by to taky nenapadlo. Ale svou roli by v tom mohl hrát i Dědík. Je to ve StarDance profláklý tanečník, u mnohých dost oblíbený, navíc dnešní choreografie byla dost efektní. A kdo ví, posledně vypadla křehká a útlá Marika, farářka je podobný typ a je pěkná.
A je možné, že pořadí u diváků taky není neměnné, takže dneska třeba zabodovala choreografie a ladění tance, příště může tyhle hlasy vyfouknout někdo jiný. (Jak to máte? Hlasujete/hlasovali byste neměnně pro svůj oblíbený pár bez ohledu na předvedené, nebo pro ten, který je podle vás v daném kole nejlepší nebo se mu to obzvlášť povedlo?)

30
Litocha
Reagovat

@libena: Hlavně není farář jako farářka :)

31
Bezík
Reagovat

@libena: :-D :-D :-D Bože, ty to vidíš ! :-D Šmarjá, tohle všichni křesťanští věřící, co se koukají na SD s naprostou jistotou vědí !!! Jednak ji znají, znali ji i před SD, jednak katolička být coby farářka fakt nemůže :-D Tohle pro posílání hlasů opravdu nehraje vůbec žádnou roli.

32
libena
Reagovat

@Bezík: tak jsem tě aspoň pobavila :-)

33
orchis
Reagovat

Nejvíc se mi dnes líbil Tomáš. Opravdu krásné… Nejméně se mi líbila Marie Viktorie, i když to bylo nápadité. Ale zatímco u Tomáše milion osm kroků, u Marie a Marka tři zvedačky a tanečních kroků šest:-) Jindy mi to až tak nevadí, ale dnes, jak šly oba páry hned za sebou, byl ten kontrast mezi oběma hrozivý.

Hrozně mě mrzí, že Andrea vypadla, navíc Jakub je mi o něco sympatičtější než Michal, tak mě to mrzí dvojnásob. A tedy ani Marie asi nebyla moc šťastná z postupu, čekala, že vypadne …

A tedy doufám, že Chlopčík nebude marodit další týden, protože Kuneš tedy opravdu ne… Před těmi x lety jsem u jeho hodnocení trpěla a dnes? Nic se nezměnilo…

Sedmička????

34
Bezík
Reagovat

@libena: Jo :-D A v těch církvích máš taky guláš. Největší evangelická církev v Česku je „Českobratrská církev evangelická“ a tuším že druhá největší je inkriminovaná „Církev československá husitská“, ve které je Martina Viktorie farářkou. Tys je poněkud promíchala mezi sebou ;-)

35
Bezík
Reagovat

@orchis: Mě ten Tomáš pořád nějak neladí. Jako všechno dobrý, technika dobrý, ale furt je takovej nějakej sportovně tuhej, nevím jak jinak to popsat. Daleko příjemněji se mi koukána Honzíka Cinu, kterej je prostě tanečník, jak správně poznamenal dnes Tománek. I když tomu někdy chybí technika, někdy to mrší, někdy je mimo rytmus, furt je to tanečník. Tomáš je furt sportovec :-D

36
Lady XL
Reagovat

Ach Jo, tak vypadl můj fanoušek (tedy na vítěze jsem jí nedávala,ale v 1. čtyřce jsem ji chtěla). Moc milá holka a na parketě jí to slušelo a hlavně šlo! Ale jakmile jsem jí viděla stát ve dvojici s farářkou, bylo mi to jasné 😢. Farářku to ale dost sebralo, viděli jste? Čekala, že vypadne ona z té dvojice. Mirai se dostane daleko, pro mne bohužel. A to ještě zmínili Slavíka a bylo to. Přitom mi přijde, že by mu to nevadilo, kdyby šel… Občas působí rezignovaně. Jestli vypadne Tomáš před farářkou či Miraiem, končím se sledovaností. A porotci,bohužel, hodnotí taky podle oblíbenosti (u sebe). Nejdřív vychválí výkon a pak dají nízké body??

37
orchis
Reagovat

@Bezík: to s tebou ale musím souhlasit …
Tomáš je takový trošku prkenný, a přijde mi, že je i nesvůj při rozhovorech a neví, jak se tvářit… no holt nemá tu hereckou průpravu… :-)
To nic ale nemění na tom, že ten tanec byl dnes hodně dobrý.

Honzu Cinu mám hodně ráda, ale pořád jako by mi u něj něco chybělo, jen nevím co :-) … možná to, že na mě víc působí jako sólista než jako párový tanečník.

38
orchis
Reagovat

Jinak věřím, že ve finále bude Honza i Tomáš… nejsem si ale jistá, kdo je doprovodí. Bylo by fajn, kdyby to byla Tereza. Ale obávám se, že nemá širokou podporu diváků…

39
Litocha
Reagovat

@Bezík: No vidíš, mně zase moc nesedí Honza, je na mě až moc rozevlátý a moc herecký, expresivní. Dnešní Tomášův tanec byla pastva pro oči (provedením i poctivou tanečností), kdežto u Honzy se mi z toho třesení dělaly mžitky před očima a mimoděk jsem si vzpomněla na popelící se slepice. Ale může to být i tím, že sambu mám z duše nerada (mám ji ze všech tanců nejmíň ráda tanečně, hudebně i na dívání).

Jinak Mirai dnes překvapil, i když jsem nepobrala Kunešovu známku, myslela jsem si, že slowfox totálně zvrzá. Nic to ale nemění na tom, že jeho a farářku Martinu ve finálové trojce nechci.

40
Lady XL
Reagovat

@orchis: Podepisuji!!😁 U Honzy jsi trefila, co cítím já – on je sólista a při tom je dobrý až výborný. Prostě takový exhibionista (v dobrém). A v páru je jakoby nesvůj. Tomáš je pořád ovlivněn krasobruslením, odtud ten vystrčený zadek a rovná jakoby prkenná záda.
Taky chci ve finále Tomáše, Honzu a Terezu.

41
Jana
Reagovat

@Lady XL: ano, po vcerejsku je i pro me tohle idealni finale. Ovsem obavam se, ze tam proklouzne jeden ze zbyvajici dvojice na ukor Honzy nebo Tomase.

42
orchis
Reagovat

Ještě jsem si pustila podruhé ten společný charleston. A už včera jsem byla nadšená a musím říct, že to bylo fakt pěkný. Jo, byly tam chyby, ale pokud to jeden nezkoumá tak důkladně, nejsou vidět, protože není možné se zaměřit na všechny dvojice po celou dobu tance.
Ale ta choreografie, muzika, šaty, super!

43
libena
Reagovat

@Bezík: 34 – njn, já jsem byla tak rozčílená, že jsem ani neuměla opsat název té pravé církve :-))) a to jsem si to dohledávala, abych to napsala dobře:-) mea culpa
ale ať je kde je, už jí mám dost

taky si myslím, že honzovi ten další člověk do páru bere vítr, on je sólista, v tváři byl excelentní. tomáš měl extrémně těžký tanec, no a popravdě když vám celý život říkají zadek ven, tak teď za pár měsíců se to těžko přeučuje…baví mě i tereza, v tanci je nečekaně dobrá, ale v rozhovorech teda nee. tohle je pro mě top 3, v jakémkoliv pořadí.

charlestonová choreografie byla úžasná, marek zelinka palec hore

44
Iv. Sa.
Reagovat

Pan Kuneš by měl být jen tanečník /mimochodem skvělý/ a pak už jedině mim. Na porotce nemá ani hlas, ani vyjadřovací schopnosti a možná ani zrak ;-)
Andrea mi bude moc chybět, její úsměv je zářič pohody do nepohody, dobrá tanečnice a skvělá ženská.
Honzu prosím až do finále, ten mě nabíjí úplně vším dobrým, natřásání u samby taky nemusím, ale Cinovi odpuštěno ;-) Koukat budu až do konce, ať postoupí kdokoliv, protože mám ten pořad moc ráda, ale dva antitipy mám a nejsou, bohužel, ;-) bez šancí.
Opět chválím místní diskusi*

45
Violete
Reagovat

Andrea mi v soutěži také bude chybět, byla výborná a ta samba se jí dost povedla. Verner také super a baví mě sledovat Terezu. Takže budu fandit těmhle dvěma. Charleston vynikající, úžasná choreografie i s tím leštěním hlavy na pozadí :-) Tereza Kostková měla krásné šaty, líbila se mi ta honosnost a asymetrie.

46
Jana
Reagovat

Ja asi prestavam chapat Faberu… Vytkne Dedikovi spatnou techniku i blbou choreografii a dal by mu jen o bod mene nez Tomasovi, kteremu da stejne jako Miraiovi… :-(

47
Violete
Reagovat

@orchis: Já bych řekla, že u Ciny je to ještě něčím jiným. Na pohled mi přijde, že nemá úplně kontakt s podlahou, jak by řekli porotci, není tam tlak do parketu :-) I ta samba byla taková hodně odlehčená.

48
orchis
Reagovat

@Jana: možná Mirai působí na Fáberu stejně jako na Táňu :-)

49
Bezík
Reagovat

Hodnocení Petra Fabery – ono to docela sedí až na Miraie, asi je to jeho oblíbenec, tam bych byl o bod skoupější. Dědík jede chorošky vysloveně pro diváky, na porotu kašle, protože ví že tam mu pšenka nepokvete.

50
orchis
Reagovat

@Violete: no, to nevím, zas tak tomu nerozumím, řídím se spíš pocitem :-),
Jak už jsem tady psala dříve, moc jsem se na něj těšila a byla přesvědčená, že on a Tomáš budou pro mě jedničky. Ale zatím Honza (pro mě) nepředvedl tanec, kde bych si tzv. „áchla“ (jak říkával, alespoň myslím, Jozef Bednárik ve slovenské SD).

51
orchis
Reagovat

@orchis: A právě na jednu ze soutěžících (Petru Polnišovou) ze slovenské SD jsem si vzpomněla, když jsem v prvním kole viděla Terezu Č. Petra byla taky trochu při těle, ale na parketu klubko energie a radosti.

52
orchis
Reagovat

Ona Andrea nemusela u diváků skončit jako poslední (což by v součtu znamenalo 4 body), teoreticky mohla být i předposlední (5 bodů), to pak jsou u diváků Mirai i Marie dost vysoko.

53
Jana
Reagovat

@orchis: tak nad touhle variantou se mi nechce ani přemýšlet, že by zrovna tihle dva byli tak vysoko… Mám pocit, že to u diváků nemusí mít úplně dobré Tereza…

54
Jana
Reagovat

To je teda tyden… I ve Strictly BBC vypadli tenhle tyden moji oblibenci… I kdyz pravda, nepatrili k nejlepsim, ja mam jen slabost pro celou Fletcherovic rodinku :-))

55
StepanDmitriy
Reagovat

Готовы предложить вам проверенную временем услугу:
„Эффективная ликвидация сайтов ваших конкурентов или мошенников!“
Каким образом это выполняют наши специалисты?!
– Наш опыт – более десяти лет.
– Применяем конфиденциальные схемы.
– Наращивание серьезной ссылочной массы с использованием вирусных и порно ссылок.
– Любые поисковые системы молниеносно обращают внимание на наши использующиеся технологии.
– Все размещенные тексты с интернет-ресурса спамятся, они становятся неуникальными.
– У наших экспертов колоссальные возможности и долгий практический опыт в данной сфере.

Стоимость 6000py.
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard…

Телегрм: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
маил: support@xrumer.ee
icq: 5688885
Работаем со Студиями!

56
Ivča
Reagovat

Vite, co by me zajimalo? Kunes se pry o tom zaskoku za Chlopcika dozvedel v sobotu dopoledne. To mu tak rychle stihli PCR test, aby mohl vecer porotcovat?

57
Jana
Reagovat

@Ivča: a proc ne… Stejne jako vam udelaji rychlotest treba na letisti…

58
Lady XL
Reagovat

@Ivča: Já myslím, že Kuneš tam působí ve štábu, někde jsem to předtím četla (něco jako zástupce choreografa a to v případě nemocného Zelinky bylo určitě potřeba). Takže PCR test už mohl mít tak jako tak hotový, než ho oslovili.

59
Ivča
Reagovat

@Lady XL: Aha, to jsem nevedela :-)

60
Ivča
Reagovat

@Lady XL: Aha, to jsem nevedela :-)@Jana: Taky pravda:-)

61
Jana
Reagovat

Tak v sobotu bude s Miraiem tancovat Tereza Pruckova…

Přidat komentář