Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Noční můra Veroniky Arichtevy: Roční syn Luka byl hospitalizovaný

Veronika Arichteva popsala svůj nepříjemný zážitek. Syn Luka byl hospitalizovaný.
Zdroj: profimedia
+ Další fotografie
strach

Herečka Veronika Arichteva (35) zažila jedny z nejnepříjemnějších chvil svého života. Roční syn Luka, kterého má s režisérem Biserem Arichtevem (45) byl hospitalizovaný v nemocnici v Motole. "Byl slabý a dehydratovaný," popisuje Veronika na sociálních sítích hrůzný zážitek, který naštěstí dobře dopadl a Luka je již v teple domova.

"Už je zase dobře. Už jsme zase doma," uvedla herečka Veronika Arichteva z kraje k příspěvku, ve kterém popisuje velmi nepříjemný zážitek, který si nepřeje prožít žádný rodič. "Včera Luku hospitalizovali v Motole a dostal kapačku. Byl slabý a dehydratovaný."

"Chytil ode mě střevní chřipku a jelikož do toho válčí s angínou, oboustranným zánětem uší a roustoucí stoličkou, zuby posraný, tak ho to trochu položilo," vypráví Veronika také s velkou poctou směrem ke všem maminkám, které nyní prožívají podobnou nebo nepříjemnější noční můru.

Veronika posílá sílu ostatním maminkám

"Vim, že jsou horší důvody dětí v nemocnicích a tak vůbec, ale sebralo mě to teda dost. Prostě nechceš svoje dítě vidět jakkoliv se trápit. Takže myslim na všechny mámy, co jste na těch nemocničních gaučích vedle postýlek a posílám sílu. Všechno zvládnem. Vždycky. Protože jsme mámy."

Veronika také poděkovala nemocničnímu personálu, který se o jejího syna špičkově postaral. "Lékaři a sestry, kteří se o mýho syna starali v sobotu a dneska dopoledne byli moc ochotný, empatický, lidský. Děkuji moc ještě jednou, i když takový přístup by měl být všude a vždycky. Zdravím na oddělení," dodala Veronika v rozsáhlejším příspěvku.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy