Momenty TELH: letecký den kapitána, bitka i jubilant Hübl

Foto: Alena Zapletalová, hc-olomouc.cz

Nedělní 25. kolo Tipsport extraligy nabídlo nejen bitku, ale i komický pád kapitána Mladé Boleslavi. Podívejte se v našem souhrnu na všechny zajímavé momenty!

Události 25. kola Tipsport extraligy

Výsledky zápasů
HC Energie Karlovy Vary – HC Oceláři Třinec 2:5
BK Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3p
HC Škoda Plzeň – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:2p
HC Olomouc – Rytíři Kladno 4:3 4:3
HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov 4:2
HC Motor České Budějovice – HC Sparta Praha 2:0

Ševc se proletěl pár sekund po kontaktu se Smoleňákem
Kapitán Mladé Boleslavi Martin Ševc chvíli po kontaktu s Radkem Smoleňákem upadl na led, a to poměrně komicky. Rozhodčí Pavel Hodek chtěl dokonce hradeckého hráče vyloučit, ale později své rozhodnutí zrušil.

Chmielewski šel do sprch za sestřelení soupeře
Třinecký hráč Aron Chmielewski trefil ve středním pásmu obránce Tomáše Havlína a obdržel trest na pět minut plus do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Jeho celek ale nakonec vyhrál proti Energii 5:2.

Napadání rozhodčích, krosček i hrubost. Polák neudržel nervy
Vítkovický kapitán obdržel neobvyklých šest minut ve stejném čase: za krosček, hrubost a pak napadání sudích. Celkově v utkání posbíral osm trestných minut a na tento zápas nebude vzpomínat v nejlepším. Ostravané i přes velký počet faulů vybojovali aspoň bod.

Další historický milník! Hübl vstřelil 400. gól v extralize
Zkušený veterán vstřelil proti Kometě svou 400. branku v české nejvyšší soutěži. Doposud se to před ním podařilo jen čtyřem hráčům, nyní k nim patří i litvínovský Viktor Hübl.

Stránský a Klíma shodili rukavice, diváci viděli krátkou bitku
Nedělní kolo okořenila i pěstní výměna mezi mladoboleslavským Janem Stránským a hradeckým Kellym Klímou. Bitka netrvala moc dlouho, Stránskému se podařilo přetáhnout svému soupeři dresu přes hlavu.

První Švéd v historii: Energie vítá novou posilu
V pondělí oznámily Karlovy Vary nové jméno, zamířil k nim útočník Tor Immo. Jedná se o prvního švédského hráče v historii klubu. Smlouvu podepsal do konce letošní sezony, v kontraktu je ale i opce na další rok. Tento sedmadvacetiletý forvard hrál letos v Capitals Bratislava.

V sezoně 2017/2018 se stal nejlepším střelcem Allsvenskan ???

Zveřejnil(a) Hokej dne Pondělí 22. listopadu 2021

Zahraniční posilu mají i Vítkovice, přivedly taktéž Švéda
I ostravský celek posílil o švédského hráče, útočník Tobias Lindberg podepsal do konce letošní sezony. Naopak v mužstvu skončil ruský forvard s mexickým původem Kristian Afanasijev.

A další Švéd ?? v Tipsport extraliga ‼

Zveřejnil(a) Hokej dne Pondělí 22. listopadu 2021

Citát kola

„Rozhodně jsem proti trenéru Holaňovi nechtěl prohrát. Všechny kluky jsem rád viděl. V týmu mám pořád hodně kamarádů, se kterými se vídám v Ostravě přes léto."

Zachyceno objektivem

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz