Naomi o sobě říká, že je Češka v Japonsku a Japonka v Česku. Její otec totiž pochází z Japonska a během třídenního natáčení dokumentu v Liberci si padl do oka se sympatickou barmankou. Láska se mezi nimi rozhořela a z česko-japonského svazku se narodila Naomi, která se cítí doma v Praze i v Tokiu. 

Letos na podzim se zúčastnila reality show Love Island na Kanárských ostrovech. Při jejím představení o ní diváci psali, že má pištivý hlas, špatné zuby, odstáté uši a všemožně se hanlivě vyjadřovali o jejím vzhledu. Naomi se v Blesk Podcast svěřila, že zlé komentáře nečetla, protože již byla na ostrově. Zasáhlo to ale někoho jiného. „Četla to moje máma a můj táta, a to mě mrzelo. Maminka z toho byla hodně smutná,“ prozradila Naomi. Po pár dnech ale nenávist opadla a začaly se množit pozitivní reakce.

Na komentáře na svůj vzhled je prý zvyklá. „Když je ten ošklivý komentář postavený na základě mého vzhledu, tak mi to nic neudělá, protože jsem se sebou spokojená. Víc by mi vadilo, kdyby někdo komentoval, jak se chovám, nebo jsem se zachovala ošklivě, či jsem neprofesionální. To můžu ovlivnit, ale se základem mého vzhledu nic nenadělám,“ říká o kritice modelka. Na základní škole se Naomi dokonce jeden starší kluk posmíval a říkal jí „Úšo“ kvůli jejím odstátým uším. Jenže školačce se jeho oslovení zalíbilo a začala po něm pálit. To on však nečekal a z nenávisti se stalo kamarádství.

Ohromující Nagano

Mezi její koníčky patří focení, modeling nebo hraní her na konzolích a nově také sport. Mohlo za to Nagano. S kameramanem Ondřejem Bojo během natáčení Naomi v Japonsku navštívili legendární sportovní areál se zimním stadionem, kde čeští hokejisté v roce 1998 vyhráli turnaj zimních olympijských her. Naomi byla v dobách jejich konání malá a vybavuje si je jen díky tomu, že její otec na nich pracoval jako kameraman a přivezl jí budík ve tvaru sovy. Ondra však trval na tom, že se musí na stadion dostat. 

Jenže v Japonsku se musí vše domlouvat dopředu a Naomi s Ondrou se do Nagana vydali spontánně. Správkyni proto museli dlouho přesvědčovat, aby je pustila, že je to důležitý milník v českých dějinách. Nakonec nečekaně souhlasila a zavedla je dovnitř: „Do tý doby, než jsem stála uprostřed té arény, byly jsme tam sami a paní, která to obsluhovala začala rozsvěcet světla, tak to na mě dýchlo a stal se ze mě velký fanoušek hokeje a obecně sportů,“ líčila své ohromení Naomi.

Jak si padla do oka s ostatními soutěžícími v Love Islandu, co by se v Japonsku nikdy nestalo a jestli je pravda, že Japonky šílí po evropských mužích kvůli jejich penisům, prozradila Naomi Adachi v Blesk Podcast:   

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Nechutné komentáře četla máma, přiznala Naomi Jiří Marek

Fotogalerie
37 fotografií