26 nových filmů a seriálů na Netfixu s českým dabingem

Foto: Arcane: League of Legends (Netflix), Tím tvrdší je pád (Netflix), Willyho kouzelný svět (Screen Media Films)

Netflix za poslední měsíc přidal úctyhodnou porci novinek s českým dabingem. Nadělovalo se předním originálním titulům jako Red Notice nebo Tick, Tick… Boom!, na prázdno nevyšly ani známé animáky Croodsovi a Madagascar. Celkem jsme našli šestadvacet filmů a seriálů, které si můžete na Netflixu nově pustit s češtinou.

Arcane – 1. řada

Sousední města Piltover a Zaun proti sobě válčí a dvě sestry stojí v souboji magických technologií a protichůdných názorů na opačných stranách barikády.

Armáda lupičů

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby její partě pomohl vyloupit tři legendární sejfy různě po Evropě.

Bolest a sláva

Filmový režisér, kterému přestává sloužit zdraví, hledá inspiraci a najde ji na nečekaném, ale dobře známém místě.

Colin v černobílém – 1. řada

Dramatický seriál o tom, jak se Colin Kaepernick v době dospívání snažil prorazit a jak přitom řešil otázky rasy, kultury a společenského postavení.

Croodsovi

Nezkušená pravěká rodina, které zemětřesení zničilo jeskyni, se vydává na strastiplnou cestu za novým domovem.

Divoká zvířata – 1. řada

Dechberoucí seriál o nejúžasnějších tvorech naší planety, který přibližuje nevídané okamžiky z jejich života – od dojemných až po brutální.

Hafani ve vesmíru – 1. řada

Zemi zvoní hrana, a tak zoufalí vědci vypustí do vesmíru geneticky vylepšené psy, aby pro lidstvo vyčmuchali nový domov.

Hon na vrahy – 1. řada

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce.

Hypnotic

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry.

Ježek Sonic

Šerif z malého města pomáhá mimozemskému ježkovi uniknout před šíleným doktorem, který chce jeho nadzvukovou rychlost využít k ovládnutí světa.

Kovboj Bebop: Lovec odměn – 1. řada

Lovci odměn Spike, Jet a Faye – šviháci, co mají věčně hluboko do kapsy – spolu brázdí sluneční soustavu a hledají kšefty. Dokážou ale utéct před Spikovou minulostí?

Madagascar

Havárie lodi způsobí, že se lev, zebra, žirafa a hrošice z newyorkské ZOO ocitnou na ostrově Madagaskar, který obývají samá podivná stvoření.

Mauritánec: Deník z Guantánama

Po letech věznění na Guantánamu získá Mohamedou Ould Slahi mocného spojence – obhájkyni Nancy Hollanderovou. Film podle skutečných událostí.

Milostná past

Spisovatelka z LA si na online seznamce vyhlédne ideálního partnera. Na Vánoce ho pak vyrazí překvapit na druhý konec Ameriky, ale zjistí, že všechno je úplně jinak.

Mistři podvodu

Dokument o vzestupu a pádu podvodníků, kteří zneužili systém kvót Evropské unie na produkci uhlíku a pořádně si namastili kapsu. A pak se pustili jeden do druhého.

Motiv? – 1. řada

Foto: Netflix

V Jeruzalémě roku 1986 postřílí čtrnáctiletý kluk svoje spící rodinné příslušníky. Dokumentární seriál, ve kterém zasvěcené osoby řeší, co se tenkrát vlastně stalo.

Nečekaný vrah – 1. řada

Hraný seriál o muži, který tvrdil, že byl svědkem vraždy švédského premiéra Olofa Palmeho. Co když ho ale zabil právě on?

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance

Po krádeži cenné vánoční relikvie poprosí královna Margaret a princezna Stacy, které jako by si z oka vypadly, o pomoc odvážnou dvojnici Fionu a jejího sexy expřítele.

Přebíhání

20. léta, New York. Mladá černoška narazí na kamarádku z dětství, která se vydává za bělošku, a tohle setkání převrátí její svět vzhůru nohama.

Red Notice

Psycholog z FBI musí spojit síly s nejhledanějším zlodějem uměleckých předmětů na světě, kterému jde po krku. Jinak totiž nedostane podvodnici, co je pořád o krok napřed.

Tick, Tick… Boom!

Nadějný hudební skladatel těsně před třicítkou řeší milostné pletky i vztahy s přáteli a snaží se nezbláznit se z toho, že musí prorazit dřív, než bude pozdě.

Tím tvrdší je pád

Nat Love je psanec a chystá pomstu. Se svými lidmi vyráží sejmout nepřítele, zločineckého bosse Rufuse Bucka, který se zrovna dostal na svobodu.

Trollové

Když jejich trollí kamarády zajmou hladoví Bergeni, vydají se optimistická princezna Poppy a její mrzutý kamarád Větvík za svým největším dobrodružstvím.

Willyho kouzelný svět

Tichý samotář se nechá přesvědčit, aby začal uklízet v pekelném chátrajícím zábavním parku. Tam ale musí bojovat proti oživlým ďábelským robotům o holý život.

Yaro, kde jsi?

Odhodlaná státní zástupkyně se ponoří do případu pohřešované třináctileté holky a při pátrání po tom, co se opravdu stalo, zajde až do extrému. Podle skutečného případu.

Zkrocená hora

Foto: Focus Features

Wyoming, 1963. Dva pastevci ovcí se do sebe vášnivě zamilují. Svůj vztah se snaží skrývat před svými ženami, ale je to čím dál těžší.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších titulů na Netflixu s českým dabingem