Rovnováhu máte na dosah. Margit Slimáková vydává novou knihu!

Rovnováhu máte na dosah. Margit Slimáková vydává novou knihu!

Tisk

Margit  Slimakova OBALKA KNIHA perexV nakladatelství Bizbooks vychází pokračování úspěšného bestselleru specialistky na zdravotní prevenci a výživu Margit Slimákové s názvem Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu. Pořídit si ji lze za 499 korun.

 


Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. Přináším vám je ve své druhé knize, která je opět velmi osobní. A co všechno se v ní dozvíte? Třeba kdy a co jíst, jak předcházet nemocem nebo jak odolávat diktátu módy a zůstat sám sebou. Za každým doporučením je moje vlastní zkušenost. Využijte ji pro své zdraví, pohodu a spokojenost!

Margit  Slimakova OBALKA KNIHA Osobni receptar pro zdravi a pohodu

Kniha volně navazuje na předchozí titul Velmi osobní kniha o zdraví, zabývá se tématy zdraví, výživy, udržitelnosti, krásy a celkové životní rovnováhy. Osobní linku knihy tvoří doporučení Margit a také její oblíbené recepty. Forma knihy by měla vybízet k tomu, aby ji čtenáři vnímali jako tematický zápisník, do něhož si budou moct zaznamenávat i vlastní postřehy a poznámky. Prvního titulu autorky se prodalo více než 50 000 ks. Autorka je zakladatelkou a koordinátorkou Globopolu, což je první think-tank (výzkumná nebo zájmová skupina) projekt, který se věnuje otázkám zdravé výživy a zdravotní prevence.

Žít zdravě je přirozenější, než jste si mysleli
„Až dočtete tuto výjimečnou knihu, uleví se vám. Už nikdy vás nenapadne držet dietu. Zjistíte totiž, že žít zdravě je mnohem přirozenější, logičtější a jednodušší, než jste si mysleli,“ uvedla Hanka Zemanová, autorka bestsellerů Nová Biokuchařka a BioAbecedář.

margit-slimakova-03CP Jan tichy

Margit Slimáková (foto: Jan Tichý)

Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Věnuje se poradenství, osvětě, publikační i přednáškové činnosti a ve své prá¬ci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Prosazuje zdravou výživu do škol a je autorkou tzv. Zdravého talíře, který nahrazuje zastaralou výživovou pyramidu. Margit také založi¬la a koordinuje Globopol, první český think-tank zaměřený na otázky výživy a zdravotní prevence. Ve své Velmi osobní knize o zdraví, které už se prodalo přes 50 000 výtisků, nabízí řadu doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě pečovat.

www.bizbooks.cz/autori/36451161/margit-slimakova/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Nakladatelství Portál slaví 30 let! Rozhovor s šéfredaktorem Martinem Bedřichem nejen o knihách

portalV letošním roce oslaví své 30leté výročí oblíbené nakladatelství Portál, které nabízí převážně odbornou psychologickou literaturu a zajímavé spirituálně laděné tituly. Od roku 2017 je šéfredaktorem Portálu pan Martin Bedřich, který...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Zázračná imunita

Imunita perexCo je to imunologie? Zodpovědět tuto otázku široké veřejnosti se rozhodl Matt Richtel svou knihou „Zázračná imunita“. Ta je vrcholem jeho popularizátorské dráhy. Vypracoval si pro ni specifickou formu literatury faktu, která se čte jako román. V...


Literatura

Čtení pro ženy? Dietnikum Blanky Hoškové

Dietnikum 200V říjnu vydalo nakladatelství Jota další román Blanky Hoškové, tentokráte s názvem Dietnikum. Co se pod nezvyklým názvem skrývá, do jakého vážného tématu se autorka pustí teď a jaká je tato kniha, to se dozvíte právě v této recenzi.

<...

Divadlo

Veronští milenci z Bratislavy konečně v Praze a Brně

romeo julia 200Nesmrtelný příběh velké lásky Romea a Julie v podání slovenských hereckých hvězd zpestří program Letních shakespearovských slavností v pouhých čtyřech večerech. V Brně se hraje 10. a 11., v Praze pak 13. a 14. srpna. Generálním partnerem ...

Film

Strážci galaxie

Strazci galaxie 200Do chvíle, než přišel konkurenční DC Comics s perfektním Mužem z oceli, neměli marvelovci problém. Ostatně, úspěch Iron Mana, Thora, či Avengerů to jasně dokázal. Jenže, i ti největší hrdinové se p...