Do O2 universa míří koncert hudby z Kingdom Come: Deliverance
zdroj: Warhorse

Do O2 universa míří koncert hudby z Kingdom Come: Deliverance

24. 11. 2021 13:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

V pražském O2 universu brzy zavládne středověk. 5. února 2022 se tam bude konat koncert hudby jedné z nejúspěšnějších českých her, RPG z prostředí 15. století Kingdom Come: Deliverance. Svůj podíl na mezinárodním věhlasu má bezesporu také adaptivní soundtrack dvojice talentovaných skladatelů Jana Valty a Adama Sporky.

Brněnskou filharmonii bude na únorovém koncertu svou taktovkou dirigovat právě Jan Valta, přičemž pořadatelé z kolektivu GameDev Area slibují velkolepou show podbarvenou přímo záběry ze hry. O vokální stránku se postará studentský pěvecký sbor Vox luvenalis a těšit se můžete také na hudební skupinu Bakchus, která ve spolupráci s Adamem Sporkou pro hru nahrála středověké písničky.

Předprodej vstupenek ještě nezačal, ale brzy ho najdete na oficiálním webu celé akce, stejně jako seznam skladeb, které v průběhu večera zazní. Pokud se obáváte covidové situace během února, pořadatelé vás ujišťují, že v případě nepříznivých podmínek jistě naleznou vhodný náhradní termín ještě během roku 2022.

Nejnovější články