Alena Šeredová: Její italský přítel se učí česky. A prý je to děsně sexy

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
alena seredova partner
Zdroj: Profimedia

Alena Šeredová se svým přítelem žije už delší dobu v Itálii. Krasavce k pohledání jí ale kdejaká žena závidí nejen kvůli vzhledu. Alessandro Nasi je totiž také dědic značky Fiat a o peníze jistě nemá nouzi. Pravým důvodem vztahu je ale láska, kterou dokazuje i jeho ochota naučit se česky.

Šeredová italštinu podle všeho ovládá na jedničku. Rozhodně ale nezapomíná, kde se narodila. A tak teď nastal čas, aby se zase Nasi na oplátku naučil alespoň trochu česky. A Alena si jeho roztomilou snahu nemůže vynachválit. Čím více ho povzbuzuje, tím více má samozřejmě její partner chuť se učit.

Podle Šeredové se dá nejlépe jeho snaha vyjádřit slovem sexy. A pokud u něčeho člověk vypadá pro svou partnerku přitažlivě, samozřejmě se bude snažit ještě víc. Nasi si tak možná brzy osvojí kompletní český slovník, kdo ví?

Promluvila o tom před fanoušky

Šeredová se o svém příteli ráda rozpovídá i na internetu na sociálních sítích. Na dotazy fanoušků se jim dostalo odpovědi: „Když vidím, jak se učí česky, tak mi to přijde sexy, protože mě má rád,“ rozněžnila se.

Prozatím Šeredová vychovává s Alessandrem tři děti. Dvanáctiletý David a třináctiletý Louis ale mluví pouze italsky. Ona by tak byla ráda, kdyby alespoň Vivienne, které je teprve 18 měsíců, mluvila i česky. I to je jeden z důvodů, proč se její partner snaží.

Pokud budou odmalička na holčičku mluvit česky oba, nejspíš se dokáže v budoucnu naučit plynně jak česky, tak i italsky. Jak je známo, děti mají v tomto ohledu při učení trochu výhodu.

Podruhé s Italem

Alena by ráda svého přítele slyšela mluvit česky i proto, že by konečně došlo na nějakou změnu. Slavný dědic automobilové značky totiž není prvním Italem, se kterým má vztah. Před ním byla totiž provdaná za slavného gólmana Gigiho Buffona.

Jenomže s tím to po nějaké době přestalo být tak růžové a vztah se nakonec rozpadl. Ona se přesto rozhodla dát ještě jednu šanci italskému šarmu a zdá se, že vsadila dobře. S Nasim je totiž už 5 let.

Jak se jejich vztah vyvine a naučí se nakonec Alessandro česky? Na to si musí fanoušci počkat, nicméně pokud ano, Šeredová se rozhodně pochlubí na sociální síti. Koneckonců, dámy, která z vás by se s takovým fešákem nepochlubila?

Zdroj: Blesk, ahaonline.cz, expres.cz

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články