Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Haj dělá 50 kliků denně, aby vypadal jako Pitt. Grznár: Blbe, ublížíš si, radši toho nech

    Grznár okomentoval Hajův „extrémní“ tréninkový plán! | foto: Instagram

    Zpěvák Jordan Haj (33) mluví o nekonečném koloběhu cvičení, který prý podstupuje, aby jednou vypadal jako slavný herec Brad Pitt. Každý, kdo někdy zavítal do fitka, se ale od plic zasměje, když manžel Emmy Smetana (33) zmíní, jak „tvrdou dřinu“ každé ráno absolvuje. Denně prý udělá 50 kliků a 50 sklapovaček, což je výkon dobrý tak na průměrného žáka základní školy. „Z odborného hlediska je to úplná sra*ka a 50 kliků není vůbec nic, žádný výsledek to mít nebude,“ okomentoval Hajovo snažení o dokonalý vzhled kontroverzní kulturista Filip Grznár (36), který zpěvákovi dále vzkázal, ať se na cvičení raději vykašle.

    Rádio Wave před časem rozjelo podcastový seriál s názvem Hrana, kde vystupují muži, kteří mluví o své posedlosti po dokonalém těle. Jak název napovídá, mělo by jít zejména o příběhy lidí, kteří kvůli honbě za skvělou postavou chodí mnohdy za hranu zdravého životního stylu.

    Jedním z hostů tohoto projektu byl zpěvák Jordan Haj, který přiznal, že se už jako mladý chlapec zakoukal do slavného amerického herce Brada Pitta a chtěl vypadat jako on.

    „Když vyšel film Fight Club, řekl jsem si, že až budu jednou dospělý, udělám si taky takovou vyrýsovanou postavu. Ten pekáč buchet,“ vzpomíná v podcastu Haj, který kvůli tomu také často improvizoval s jídelníčkem.

    Chvíli byl prý vegetarián, pak zase nejedl žádné cukry. Po čase ale zjistil, že nemá co jíst.

    V rozhovoru Haj také zmínil, že aby měl postavu jako Brad Pitt, jde do takových „extrémů“, že dělá každý den 50 kliků a 50 sklapovaček.

    „Je to něco, co je jakžtakž udržitelné, ale rozhodně sám sobě nevěřím, že mi to zůstane dlouho. Zase se to zlomí a takhle to mám pořád,“ nechal se slyšet zpěvák.

    Jordan Haj a Emma Smetana

    50 kliků není nic, akorát se zku*ví, je to blb

    Na „tréninkový plán“ Jordana Haje jsme se zeptali toho nejpovolanějšího, plzeňského kulturisty Filipa Grznára, kterému mimochodem v začátcích kariéry kvůli podobnosti s hollywoodským krasavcem mnozí přezdívali „nasypaný Brad Pitt“.

    „Padesát kliků není vůbec nic, žádné výsledky z toho mít nebude. Kajínek ve vězení dělal 1100 kliků denně. Kliky jsou ale zrovna cvik, který bude spíše postavu ku*vit,“ řekl na úvod plzeňský silák.

    „Když bude jenom klikovat, hrozí tam protrakce ramen. Nijak nekompenzuje mezilopatkové svaly. Pokud bude kliky kombinovat ještě se sklapovačkami, to už je úplná sra*ka z odborného hlediska. Bude mít kulatá záda, zabalené lopatky, horní zkřížený syndrom a bude vypadat hrozně. Každý, kdo něco takového dělá, je úplný blb,“ nebral si servítky Grznár.

    „Je vidět, že ten člověk je, co se týče cvičení a fitness, totální analfabet a měl by okamžitě nechat toho, co dělá, protože je to úplně zbytečné a akorát si ublíží,“ dodal jeden z nejznámějších českých kulturistů.

    Pro ty, kteří chtějí se svou postavou opravdu něco dělat, má Grznár následující radu: „Běžte do fitka a najměte si trenéra. Dobrý trenér vás v životě nebude nutit do extrémů. Společně si nastavíte hranice a cíle.“

    Filip Grznár by mohl o extrémním životním stylu vyprávět klidně celé dny.

    Já jsem extrém! Píchl jsem si folistatin do žíly a málem zemřel

    Konkrétně Filip Grznár by o extrémním životním stylu mohl mluvit klidně celé dny. Sám se netají tím, že v dobách své největší kulturistické slávy kromě anabolických steroidů užíval také tvrdé drogy. Navíc pravidelně zvedal váhy, o kterých se běžným smrtelníkům ani nezdá!

    „Jestli někdo může mluvit o extrémech, jsem to já. Závodil jsem v kulturistice v profesionálech, dřepoval jsem 350 kilo, dneska se 170 centimetry zápasím těžkou váhu v MMA, což je taky extrém. Já jsem ze všech extrémů ten nejextrémnější,“ říká známý svalovec.

    Grznár si před lety během dřepování s více než 300 kilogramy na zádech dokonce utrhl kvadricepsy a hrozilo, že už nebude nikdy chodit. Z těžkého zranění se ale kulturista překvapivě rychle vylízal a dnes už zase cvičí jako šílenec.

    Expresu se Grznár také svěřil, že nedávno kvůli své lásce k zakázaným látkám málem zemřel. 

    „Píchl jsem si folistatin přímo do žíly. Dostal jsem křeče do celého těla, během několika minut přišly čtyřicítky horečky a málem bylo po mně,“ vzpomíná Grznár.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:48 čtvrtek 24. března 2022. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      50
    • Trapas
      26
    • Super
      23
    • Cože
      7
    • Sladký
      6
    • Tvl
      6