36 dobrých filmů, které Netflix právě přidal dočasně

Foto: Mission: Impossible - Ghost Protocol (Paramount Pictures), Spider-Man: Homecoming (Sony Pictures), Návrat blbýho a blbějšího (Universal Pictures)

Netflix v posledních třech týdnech přidal do nabídky více jak šestatřicet známých filmů, včetně kompletní série Jasona Bournea a Jacka Reachera nebo skvělých dílů Mission Impossible a Transformers. Na Netflixu se znovu objevil Spider-Man: Homecoming, doputoval také nový Hellboy a Jigsaw, nezapomnělo se ani na komedie Matky na tahu o Vánocích, animák Croodsovi a hromadu dalších.

Aliance (Série Divergence)

Beatrice, Tobias, Caleb s několika dalšími lidmi utečou z města a dostanou se do zakázaného světa za vysokou zdí.

Bolest a sláva

Filmový režisér, kterému přestává sloužit zdraví, hledá inspiraci a najde ji na nečekaném, ale dobře známém místě.

Bourneův odkaz

Po debaklu s Jasonem Bournem se CIA potýká se známou hrozbou, když se objeví další nepohodlný agent.

Centrální inteligence

Špion ze CIA požádá bývalého spolužáka, který má talent na účetnictví, aby mu pomohl odhalit smrtící spiknutí proti americkým tajným agentům.

Croodsovi

Nezkušená pravěká rodina, které zemětřesení zničilo jeskyni, se vydává na strastiplnou cestu za novým domovem.

Elitní zabijáci

V thrilleru, který se odehrává na mnoha místech světa, se musí bývalý zvláštní agent vrátit do akce. Nemilosrdný zločinec má totiž v moci jeho přítele a učitele.

Hellboy

Zatímco vyšetřovatel paranormálních jevů, sám napůl démon, pochybuje o své pomoci lidem, rozčtvrcená čarodějka se vrací mezi živé, aby naplnila kruté proroctví.

Jack Reacher: Poslední výstřel a Nevracej se

V tomhle vzrušujícím thrilleru je bývalý vojenský policajt přizván k vyšetřování odstřelovače obviněného z pěti vražd a stane se součástí nebezpečné hry kočky s myší.

Jason Bourne – celá série

Je zraněný a trpí ztrátou paměti. Jason Bourne začíná skládat svůj život zase dohromady, ale zjišťuje, že spousta lidí, s nimiž se setkává, by ho raději viděla mrtvého.

Jigsaw

Ve městě přibývají otřesné vraždy, které vyšetřovatelům pořádně zamotají hlavu. Všechny důkazy totiž nasvědčují tomu, že je spáchal vrah, co už je dávno po smrti.

Judy

Je švorc, se svými dětmi se nevídá a zoufale potřebuje začít znova. V roce 1968 se Judy Garland vydá na vyprodané turné po Londýně.

Kolo zázraků

Plavčík z Coney Islandu vypráví příběh marnotratné dcery na útěku před mafií a vášnivé nevlastní matky, kterou trápí její mizerný život.

Konfident

Mladý rádiový dispečer začne pracovat jako tajný agent totalitního režimu. Brzy ale zjistí, že možná sám patří mezi sledované.

Luce

Zdánlivě idylický život skvělého studenta a nadaného sportovce v adoptivní rodině převrátí naruby znepokojivé odhalení.

Lucy

Mladá Američanka se na Tchaj-wanu nedobrovolně zaplete do pašování drog. Vyspělá narkotika se při tom dostanou do jejího těla a aktivují v něm nadlidské schopnosti.

Madagaskar

Foto: DreamWorks

Havárie lodi způsobí, že se lev, zebra, žirafa a hrošice z newyorkské ZOO ocitnou na ostrově Madagaskar, který obývají samá podivná stvoření.

Matky na tahu o Vánocích

Blíží se Vánoce a vystresované mámy Amy, Carla a Kiki se vrací na scénu. Už tak náročné svátky jim ale zkomplikují jejich matky, které se je rozhodnou navštívit.

Mauritánec: Deník z Guantánama

Foto: STX Entertainment

Po letech věznění na Guantánamu získá Mohamedou Ould Slahi mocného spojence – obhájkyni Nancy Hollanderovou. Film podle skutečných událostí.

Mission Impossible: Ghost Protocol a Národ grázlů

Superagent Ethan Hunt a jeho tým se pouští do další smrtící mise… aby dokázali svou nevinu, když je obviní z odpálení bomby v Kremlu.

Mrazivá pomsta

Foto: Netflix

Klidným životem řidiče sněžného pluhu otřese záhadná smrt jeho syna. Zaměří se na místní drogový kartel a pustí se do krvavé pomsty.

Návrat blbýho a blbějšího

Natvrdlí parťáci Harry a Lloyd po dvaceti letech vyráží na praštěnou výpravu, aby našli Harrymu dárce ledviny a taky jeho dávno ztracenou dceru.

Noční zvířata

Majitelka galerie Susan si přečte děsivý rukopis románu svého bývalého manžela. Přízraky z minulosti ožívají a její život je najednou vzhůru nohama.

Očista: Volební rok

Když kandidátka na prezidentku prosadí zrušení tradice každoroční noci brutálního násilí, stane se sama cílem a musí bojovat o život.

Ouija a Ouija: Zrození zla

Foto: Universal Pictures

Zdrcení teenageři zkusí po záhadné smrti svého kamaráda navázat kontakt se záhrobím se spiritistickou tabulkou Ouija. Všechno se ale děsivě zvrtne.

Policajt ze školky 2

Foto: Universal Pictures

Drsný agent FBI v utajení nastupuje jako učitel do školky, aby získal ukradená data z programu na ochranu svědků. Pokračování akční komedie.

Radioaktivita

Foto: StudioCanal

Geniální a oddaná vědkyně Marie Curie se s manželem Pierrem vydává na pouť za objevy, které změní dějiny.

Rudý kapitán

V době těsně před rozdělením Československa se ambiciózní detektiv pustí do vyšetřování staré vraždy, při kterém může odhalit drásavá tajemství.

Sousedi 2

Manželé Mac a Kelly se chtějí přestěhovat. V jejich sousedství je ale kvůli partě mladých pařmenek pořádně živo, takže se ten starý dům asi nebude prodávat zrovna nejlíp.

Sněžný kluk

Osiřelá divoška a její legrační kamarádi pomáhají uprchlému yettimu vrátit se přes celou Čínu domů do Himálaje. V patách je jim ale neodbytný lovec.

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker se vrací k běžnému středoškolskému životu. Příchod Vultura mu ale dá šanci znova dokázat svoje superhrdinské schopnosti.

Šéfka

Foto: Universal Pictures

Zkrachovalá magnátka, která si odpyká trest za nelegální obchodování, chce navázat na předchozí úspěchy pečením domácích brownies. Narazí ale na nečekanou konkurenci.

Transformers: Zánik

Pět let po zničení Chicaga lidé pronásledují všechny zbylé roboty. Svobodný otec a vynálezce však oživí jednoho, který možná zachrání svět.

Trollové

Když jejich trollí kamarády zajmou hladoví Bergeni, vydají se optimistická princezna Poppy a její mrzutý kamarád Větvík za svým největším dobrodružstvím.

Willyho kouzelný svět

Foto: Screen Media Films

Tichý samotář se nechá přesvědčit, aby začal uklízet v pekelném chátrajícím zábavním parku. Tam ale musí bojovat proti oživlým ďábelským robotům o holý život.

Zabiják & bodyguard

Bodyguard, co se rád řídí heslem „nuda je nejvíc“, musí ochránit nevyzpytatelného zabijáka, který je klíčovým svědkem v procesu proti brutálnímu diktátorovi.

Železná srdce

Během posledních dní II. světové války zažije mladý vojín hrůzy války s ostřílenou posádkou amerického tanku.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších filmů na Netflixu