Kingdom Come náhled

Kingdom Come: orchestrální koncert

25. 11. 2021
 

Každý správný československý hráč zná legendární hru Kingdom Come: Deliverance. České studio Warhorse, které s osobou Daniela Vávry představuje špičku české herní tvorby, si dalo na hře poradně záležet. Hraní této hry je opravdu skvělé a prostředí českých zemí z 15. století jsou velmi realisticky znázorněna. Středověk tady působí tak, jako má správné období temna vypadat. Kingdom Come je navíc oživené kvalitní hudbou, tak typickou pro toto prostředí. Skladatelé Jan Valta a Adam Sporka v tomto směru odvedli hodně dobrou práci.

Hudební atmosféru nezmiňujeme jen tak pro nic za nic. Právě tu si všichni fanoušci Kingdom Come: Deliverance budou moci vychutnat 5. 2. 2022 v O2 universum v podání brněnské filharmonie. Tu bude vést už zmíněný Jan Valta. O vokální část se postarají studenti ze sboru Vox Iuvenalis. Co by to také byl středověk bez trubadúrů, které na tomto koncertě zastoupí formace Bakchus. Orchestr bude doprovázen filmovými scénami ze hry (níže video) a my, jako její velcí fandové, se hodně těšíme.

Vstupenky si můžete zakoupit zde.

Událost na Facebooku

Pavol Kunca

Pavol je typický vášnivý hráč, ktorý na hry nemá čas. K hernej stoličke ho posadila stará dobra 1.6, ktorej sa drží do dnešných dní. Akčné strieľačky sú jeho „domovské vody“ a preto nedá dopustiť na herné série ako Far Cry alebo Mafia. Nevyhýba sa ani stratégiám, športovým, či rôznym puzzle logickým hrám. Ako perfekcionista rád dohráva hry na 110%, kedy loví každý jeden možný achievement. Okrem hrania sa rád vzdeláva, veľa cestuje a ani šport či kniha mu nie sú cudzie pojmy. Rozhodne nejakým tým pivečkom s priateľmi nepohrdne.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.