Kde si půjčit na opravu či koupi auta už do 15 minut?

Zdroj: Fair Credit Czech s.r.o.

Plánujete pořízení nového vozidla, nebo vám na poslední chvíli odpadlo financování? Nemusíte hledat rušit domluvený obchod a ztratit tak příležitost – pomoci vám může nebankovní úvěr na auto, který lze vyplatit už do čtvrt hodiny. Požádat o něj lze i z mobilního telefonu a je kompletně online, takže nemusíte nikam chodit; dokonce i smlouvu podepíšete na dálku.

O kolik lze žádat a na jak dlouho  

Ať se jedná o koupi druhého auta do domácnosti, nahrazení stávajícího, které dosluhuje, nebo byste rádi provedli nějaké opravy, je vám k dispozici půjčka na auto ve výši až 150 000 Kč. Na úplně nové auto to sice nebude, umožní vám však koupit ojeté vozy od soukromých majitelů i z bazarů, aniž byste museli využívat jejich způsoby financování.

  • půjčka na účet: získat lze až 150 000 Kč a jedná se o nejrychlejší způsob vyplacení peněz
  • půjčka v hotovosti: k dostání je až 70 000 Kč na ruku a peníze vám předá obchodní zástupce  

V závislosti na zvoleném způsobu vyplacení se liší i doba, po kterou je možné úvěr na auto hradit. U půjčky v hotovosti si můžete splácení rozložit do 45, 60 nebo 80 týdnů, a peníze vracet v týdenních intervalech. U vyplacení na účet je pak doba téměř dvojnásobná, resp. si můžete zvolit od 12 do 36 měsíců a peníze vracet v měsíčních splátkách.

Jak rychle dostanete půjčku na auto  

Pokud máte zájem o peníze převodem na účet a doložíte vše potřebné, lze je vyplatit během chvíle. Obvykle to nezabere déle než 10 minut, stačí, abyste měli stejnou banku, nebo aby ta vaše přijímala okamžité platby. V případě hotovostního úvěru pak může proběhnout předání financí už druhý pracovní den kdekoliv v ČR.