Sleduj nás

Bojovník Cverna zachránil dusící se dítě! Málem mu ukouslo prsty

Bojovník Cverna zachránil dusící se dítě! Málem mu ukouslo prsty
Hrdinové nevymřeli! Alex Cverna všem dokázal, že je opravdový bojovník, protože zachránil život dítěte. Drama se odehrálo na benzínové pumpě, kde se Alex nachomýtl. V jednu chvíli totiž uslyšel strašlivý křik mladé ženy, která ječela, že se jí dusí dítě. Cverna nezaváhal ani vteřinu a ihned se dal do oživování.

Dnes mi malém umřelo malé dítě v náruči. Šel jsem na benzínku a mladá maminka křičí, že se jí dusí dítě. Křičela o pomoc, tak jsem se zeptal, co se děje a běžel jsem jim na pomoc. Vzal jsem dítě do ruky od táty a začal ho oživovat. Dítě už nedýchalo a bylo vláčné. Bál jsem se. Otočil jsem ho tedy hlavičkou dolů, poklepal na zádech a nic. Snažil jsem se mu dát prst do pusy, ale měl asi už křeč, tak jsem zabral a snažil se mu vytáhnou jazyk. Naštěstí se povedlo, ale pořád velké křeče v puse, tak jsem mu tam nechal prsty v puse i přes tu bolest, že jsem myslel, že mi je ukousne. Pak dorazila sanita a dítě si převzala. Měl jsem velký strach o to dítě a doufám, že to vše už dopadlo v nemocnici na jedničku,” prozradil Alex Cverna.

Cvernu spoustu MMA fanoušků kritizuje za to, že už několikrát nenastoupil do smluveného zápasu. Většinou za to mohlo zranění. Tento odvážný čin ale určitě dokážou náležitě ocenit i jeho nejzarytější odpůrci, protože zachránit dětský život je vždy obdivuhodné.

Další souboj čeká Alexe už 4. prosince, kdy se v Německu, pod záštitou MMA organizace EMC, postaví proti Hatefu Moeilovi. Ten má na svém kontě 10 výher, 8 z nich se mu navíc podařilo získat před limitem na KO/TKO.


Další články