Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyZa každou hvězdou se skrývá příběh: Huawei nova 9 a barevné spektrum...

Za každou hvězdou se skrývá příběh: Huawei nova 9 a barevné spektrum Starry Blue

Co naplat: šaty dělají člověka. A první dojem ze smartphonu dělá jeho design. I když v obou případech nepochybně zásadně záleží, co je uvnitř, je vizuální dojem určitě důležitou vlastností. Jak o designu nového smartphonu nova 9 přemýšlela společnost Huawei a co se skrývá za barevným provedením s magickým názvem Starry Blue?

Ve světě designových telefonů si dokázal Huawei během několika let vybudovat kvalitní jméno a nevypadá to, že by ho cokoliv zastavilo. Při vývoji řady nova se designéři drželi principu “krása na prvním místě” a tak se zrodila se hvězda designu.

Ultratenký design padne do ruky

Nikdo nechce telefon, který je příliš velký a nikam se nevejde, a už vůbec nikdo nechce fádní telefon, který je snadno zaměnitelný. Design telefonů myslí především na estetiku a uživatelské pohodlí, zároveň musí být výrazný při zachování praktičnosti. Ultra tenká, lehká a elegantní nova 9 přesně všechny tyto parametry splňuje. Přední i zadní strana telefonu je lehce ohnutá, aby byl pocitově ještě tenčí a pohodlnější, což odlišuje novu 9 od objemnějších telefonů. Díky svému úzkému designu váží pouhých 175 g a i přes to skrývá silný fotoaparát a nadupanou baterii 66 W SuperCharge.

Zazařte jako hvězda s barevným provedením Starry Blue

Tak jako u jakéhokoliv módního doplňku, barva u smartphonu hraje klíčovou roli.

Starry Blue, barva stvořená speciálně pro nova 9, krásně kombinuje pastelové odstíny modré a fialové s třpytivými částicemi. Toto spojení vytváří nádherné  barevné spektrum, díky kterému váš telefon už nikdy neprojde bez povšimnutí. Huawei nova 9 je k dostání také v osvědčené černé barvě. Ať už preferujete klasickou elegantní barvu, nebo jste odvážný a dynamický, barevná kombinace vašeho telefonu podtrhne vaši osobnost. Co dělá Starry Blue ještě výjimečnější? Rozhodně povrch

 který za různých světelných podmínek mění barvu. Za normálního světla vypadá nova 9 elegantně, když jí však umístěte před silný zdroj světla, získá podmanivé kouzlo. Se Starry Blue v ruce upoutáte pozornost každého přihlížejícího a budete vždy centrem pozornosti.

Okouzlí vzhledem i fotoaparátem

Huawei neklade důraz pouze na design. Mimo vzhled je u dnešních telefonů důležitý i fotoaparát. Pořízení perfektní selfie, záznamu koncertu, nebo makro snímku vašeho mazlíčka nebylo nikdy jednodušší. Skvělé zážitky z fotografování a natáčení videí nabízí nova 9 díky svému systému Ultra Vision AI Quad Camera, který přichází s designem Star Orbit Ring, inspirovaný mlhovinou a vesmírem.

Součástí nova 9 je také 120Hz Original-Colour Curved Display, který dokáže reprodukovat 1,07 miliardy barev a podporuje Full-Path P3 Color, pro vytváření nádherných a plynulých vizuálů pro fotografie, her a vše mezi tím. Pokud hledáte smartphone, který je nápadný, jedinečný, stylový, nabitý inovacemi a pohodlný na používání, Huawei nova 9 by mohl být ten pravý pro vás. Smartphone je víc než telefon, je to dokonalé příslušenství a Huawei nova 9 nabízí dosud nejluxusnější příslušenství. A co je ještě lepší, je to prémiový design bez prémiové cenovky, za 12 999  Kč.

Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře