Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůRecenzeRealme představilo zabijáka vlajkových lodí Realme GT NEO2

Realme představilo zabijáka vlajkových lodí Realme GT NEO2

Realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů na světě, dnes představila model Realme GT NEO 2. Jde o nejnovější přírůstek do řady GT, který startuje novou éru Realme.  GT v názvu představuje špičkovou technologii, NEO je pak symbolem mladistvého pojetí a futuristického designu. Telefon bude k dispozici ve dvou konfiguracích – 8 + 128 GB za cenu 11 999 Kč a 12 + 256 GB za 13 499 Kč.

realme GT NEO 2 přichází s nápaditým vzhledem, který pod názvem Digital Urban Design navrhlo realme Design Studio. Při výrobě se používá sedm nano vrstev, díky kterým má telefon dvojitou texturu a celkově hladší a jemnější povrch. Váží jen 189 g a k dispozici bude ve třech barvách – NEO Green, NEO Blue a NEO Black.

Telefon běží na procesoru Snapdragon 870 5G, který je tím nejlepším, co se v segmentu nabízí. Díky svému výkonu funguje naprosto plynule. A navíc má GT Mode 2.0, který je navržen tak, aby optimalizoval herní zážitek. Výrazně zvyšuje výkon CPU a dotykovou frekvenci. Procesor telefonu má nejvyšší rychlost CPU mezi androidovými smartphony a zaznamenal nejvyšší skóre AnTuTu ve své kategorii. Přístroj je vybaven prvním realme HDR 10+ displejem – E4 AMOLED. Jedná se o špičkový displej s dotykovou frekvencí 600 Hz a vysokým jasem 1300 nitů, díky kterému jsou dobře vidět sebemenší detaily i při silném osvětlení.

Masivní baterii s kapacitou 5000 mAh je možné díky rychlému nabíjení 65 SuperDart Charge nabít z 0 na 100 % za pouhých 36 minut. Zařízení vydrží celý den v provozu i náročnějším uživatelům.  realme GT NEO 2 se také může pochlubit nejvýkonnějším chladícím systémem VC Cooling Plus s parní komorou z nerezové oceli v osmivrstvé chladicí struktuře s diamantovým termálním gelem.

Telefon je vybavený hlavním trojnásobným AI 64Mpx fotoaparátem, který umožňuje pořizování snímků ve vysokém rozlišení a 16Mpx předním fotoaparátem s filtry pro simulaci filmu a režimem pouliční fotografie. O kvalitní přenos zvuku se starají stereo reproduktory Dolby Atmos.

Zdroj: Fonetech

Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře