Dnes večer na Slobodném vysielači Hodina vlka


Je pátek, takže  Slobodný  vysielač  a Hodina  vlka. Jinak to být nemůže, nejde li o druhý pátek v měsíci, který patří  Peteru Marmanovi a jeho relaci. A dnes není. Nýbrž  ten úplně  v měsíci poslední. Takže  s Borískem vysíláme. Začínáme jako vždycky  

                                                   ve  20,30 hod.

A o čem, že  to bude? O Bělorusku. O tom, co se děje na bělorusko polských, litevských a lotyšských  hranicích.

Červenou niť Hodin  vlka od  samého začátku představuje  naprosto neudržitelná  dvojí morálka  našeho západního světa. Kdy poučujeme  všechny kolem nás  o demokracii, o lidských právech, o humanitě a mnohém  dalším. V tom jsme opravdu dobří.  Ale  když  dojde na  reálná  fakta  a konkrétní situace, pak ten kdo si nenasadí ideologické brýle  jasně  vidí,  jak  sami sobě  lžeme. A také všem ostatním. Co včera pro nás platilo jako nepřekročitelné tabu  je  dnes  úplně opačně a je to stejně vehementně  odsuzováno jako nepřijatelné. A  snad  nikdy  a nikde to neplatilo tolik moc jako právě  v případě  Běloruska.

Ano, jde to často z Bruselu. O tom není sporu – jak z centrály  EU  tak NATO.  Ale neukazujme  do zahraničí!  Ani trochu.  To Bělorusko i ta  humanitární tragedie jde na konto,  také našich politikářských papalášů!!! V ostudné míře  řekl bych. Zameťme  si před  vlastním prahem než začne soudit a rozumovat nad  kýmkoliv  v cizině. Nad  těmi cizími žádnou  moc nemáme a mít nebudeme. U papalášů, co  sedí v Bratislavě  a Praze  ano. I když uznávám, že velmi malou. Ale aspoň nějakou.

Tohle  hodláme probrat  dnes večer. Pokud se cítíte býti osloveni, rádi  vás  přivítáme.

Borísek a vlk.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.