Menu

Co je nového?

37 metrů. Takhle vysoký bude největší balon na českém nebi. Proletět se můžete i vy

Sdílení

Když spojíte dobrodružství ve výšce s nádhernými výhledy, získáte nejoblíbenější zážitek v Česku. Let balonem. A když k tomu přihodíte, že jde o výlet největším balonem vůbec v celé střední Evropě, dostanete něco ohromujícího.

reklama

Je libo balonové létání ve variantě mega?

Vystoupat do výšky, hodit všechno za hlavu a jen tak si užívat svět pod sebou. To české kluky a muže láká. Více než pilotování letadla, bungee jumping nebo skok s padákem. Možná nevěříte, ale na výlet balónem se čeká týdny. I proto se v zážitkové firmě Zážitky.cz rozhodli rozuzlit tuhle situaci po svém.


Česká balonářská značka Kubíček jim šije největší balon v Česku i střední Evropě. Nebeský gigant se bude tyčit do výšky 37 metrů. Stejně jako 12patrová bytovka, 11 autobusů na sobě nebo ⅔ Petřínské rozhledny.

reklama

Samotný objem balonu činí úctyhodných 13 000 m³. Do obřího koše se vejde 24 lidí, tedy 3× více než normálně.

Tuzemský rekord zatím drží balon výšky 31 metrů
Tuzemský rekord drží balon výšky 31 metrů. Zážitkový balon ho ale ještě o 6 metrů převýší.

2× nej: nejkrásnější místa v největším balonu

Z koše létajícího obra si prohlédnete malebné kouty republiky. Z ptačí perspektivy tak uvidíte Český Krumlov, Konopiště, Karlštejn nebo Český ráj. Pro zajímavost. U soukromého letu největším balónem máte na výběr odletových míst ještě více. Jen tak náhodou – skvělý tip pro akční rodiny nebo firmy.


Největší horkovzdušný balon v Česku
K letu nad nejkrásnějšími místy se časem přidá putovní cesta po celé ČR


Uleťte si na dobrodružství v oblacích

Výlet v největším leteckém objektu, jaký jste kdy viděli, zabere zhruba hodinu. A po přistání na louce si projdete křtem prvoletců. Zároveň zjistíte i něco z historie balonového létání. To vše při kapce sektu.

Na památku si odnesete i křestní list. Super zážitek pro každého. 

Zaujalo? Let největším balonem v ČR najdete na Zážitky.cz. Po zakoupení máte na vzduchoplavbu čas 24 měsíců. A termín i místo odletu se dá kdykoliv přerezervovat.

reklama

Napište váš názor

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Využíváme Akismet k redukci spamu. Zjistěte více.

Přidat na Seznam.cz
Nahoru