Zrychlení expedice o 20 % v látkovém ráji Mamtex

()

Mamtex je e-shop s metrovým textilem, galanterií a šicími stroji. Fungují od roku 2014 a jejich kamenný obchod se nachází v Brně. Majitelka obchodu je vášnivá švadlena, která klade důraz na rychlost doručení a zákaznický servis. Díky Balíkobotu se jejich expedice zrychlila o 20 %.

„Když mi bylo 10 let, objevila jsem doma šicí stroj, a tak jsem začala tvořit. Zpočátku mi byly modelem mé panenky, pak jsem šila i na sebe. V roce 2014 jsem se vrátila ke své lásce z mládí – šití, módě a látkám. Zřídila jsem si malé látkové království a tam žiji šťastně až dodnes,“ popisuje svou vášeň / podnikání Radmila Chlumová, majitelka obchodu.

Před zavedením Balíkobotu

V expedici pracoval vždy jeden člověk. Na této pozici se standardně střídá více lidí a zaučení v několika systémech dopravců bylo časově velmi náročné. Expedice v Mamtexu má svá specifika, jelikož je každá objednávka unikátní a štítky se často editují. Úpravy v systémech dopravců zabíraly hodně času. Při hromadném tisku štítků vznikalo množství chyb, například nalepení jiného adresního štítku na balík.

„Největší přínos vidíme v obsluze celé expedice z administrace e-shopu, což nám umožňuje expedovat více balíků než před zavedením. Další významná úspora času je v Track&Trace bez nutnosti přihlašovat se do systému dopravců.” komentuje Marek Chlum, spolumajitel obchodu.

Zrychlení expedice o 20 %, úspora 8 000 € ročně, méně nervů a více času – chcete to také? Balíkobot pomůže každému e-shopu bez ohledu na velikost nebo segment. Zjednodušte si expedici a mějte více času na vaše podnikání.

Jak se vám článek líbí?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičku

Průměrné hodnocení / 5. Počet hodnocení:

Zatím žádné hodnocení. Buďte první!

Navigace pro příspěvek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním zprávy souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů